torsdag 6 september 2012

IPod nyheter-Den coolaste fakta att ta njutning i din maskin - Business


Det finns många snygga IPod information om apps. Apple har just lagt sin nya modell av programvara programvara, IOS 4.two, ute för att alla kunder iPod touch, iPhone och iPad. Den här uppdateringen är en förening i iOS för alla prylar, att vara iPad var inte ens så erhållas en del funktioner som mappar eller multitasking, som slutade vid det här laget finns i iPhone.

lite extra om iPod information: Så utvecklingen är viktiga för att iPad och något mindre för att iPhone, men i vissa scenarier de små punkterna är mest användbara. AirPlay och AirPrint debut, två lösningar som du bara kan göra två uppgifter ur enheten:

? När du har fått en Apple TV, med AirPlay kolla på online TV detaljer med din iPhone eller iPad: bilder och videoklipp klipp. Detta är oftast 1 av massor av mycket bestIPod nyheter i verkligheten!

? Du kan skriva ut filer från din iPad eller iPhone.

? Du kan även njuta av den "Spåra min iPhone", en leverantör som ända höger tills nu var punga ut, som du väl kan hitta destinationen din iPhone eller iPad om du inte vet var av dig köpte den och även har det stulna. Då igen, kommer detta företag att bevara på att punga ut i iPhone 3G. Här är det mest up-to-aktuell information om Apples World Wide Web-webbplats:

? Din iPod kan du få upp! Apple har "löst" situation larm iPhone (och iPod touch) med hela tiden omvandla som vi skisserade tidigare vecka.

iPhone och iPod larm gör inte effektivt lämplig vid tiden modifiera. Vi lägger det i avgifter som ett resultat av felet har mycket lång fastställts "av sig själv", när du kan eventuellt också förekomma på i en rapport i Apple Aid:

IOS four.a särskilt upprepande larm kan slås det felaktiga sättet före eller efter DST förändra Hämta problemet påverkade hela dagen upprepade larm, massor av folk använder schemalagda måndag genom fredag ​​att sjunka med körning. Hindret är löst, men för ditt larm att göra jobbet omfattande du behöver för att ta bort den och skapa en helt ny enkel. Imorgon finns ingen anledning att bli sent för att få projektet åstadkommit! Dessutom är frågan löst med IOS 4.two räknar vi att kontrollera ut tryckta, med en ganska liten tur i veckan.

IPod information om OS-program bärbar dator 4,3: OS programpaket programmet four.a få ut föregående vecka av Apple presenteras nu i form av iTunes upp klass meny. De är en mängd av iPod viktig information:

? AirPlay: Nu också väl kan projiceras på AppleTV videoklipp på vår gadget, och vad är mer, varje program kan posten i AppleTV med detta sätt.? ITunes Residence Dela: Vi kunde kanske inträde materialet i vårt gemensamma iTunes-biblioteket inte bara i AppleTV som före, men du kan tillgängligheten med alla iPhone.? Dela på rad: 5 enheter kan anslutas till world wide web med medel som av iPhone, som en WiFi tillgänglighet belopp .

AppleTV Update-fascinerande IPod information: Det har erhållits även varit upp-to-date AppleTV program med användning av innehållet i NBA och MLB. Basket och baseball, anser vi att denna typ av innehåll inte är möjligt kommer att erbjudas på spanska återförsäljare. Du kommer att precis som denna iPod detaljer är utan tvekan inte en besvikelse på något sätt! Du kan identifiera även en mer önskvärd tangentbordet på skärmen verkar five.1 vara att Netflix, inte finns i Spanien och nya teman för bild visar att lansera med verkar, nästan inte en enda sak spännande.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar