onsdag 19 september 2012

Trösta barnet med hjälp av iPhone Application - Aimee s bebisar Massage - Datorer - Mobil datoranvändning


Gång på gång ser vi nya iPhone-program poppar upp som tillgodoser olika åldrar och behov. Men hittills har det inte funnits någon effektiv iPhone-applikation för spädbarn. Slutligen finns det en applikation som kan hjälpa spädbarn.

Aimee ungar är enda babymassage program som inte bara kan hjälpa till att hantera barn i svåra situationer, men det är också det enda ansökan för barn som är barnläkare godkända. Det kan ibland vara riktigt svårt att agera när barnet är irriterad eller har några problem. Aimee ungar iPhone applikation hjälp efter massage tekniker som kan göra barnet slappna av och lugna ner dem. Massage tekniker som anges i ansökan rekommenderas av dess utvecklare - Aimee, som arbetar som arbetsterapeut barn terapeut. Detta ger anledning att varför föräldrar använder denna iPhone applikation med tillförsikt.

Aimee ungar iPhone applikation kan hjälpa dig om ditt barn är en irriterad eller noga, det blir svårt för dig att göra ditt barn att somna när barnet lider av kolik eller gas, vill du öka din bindning och samverkan med ditt barn, du vill förbättra barnets immunitet eller för att förbättra barnets koordination och motorik.

Aimee ungar hjälper till genom att steg-för-steg video instruktioner tillgängliga för dig. Ansökan är mycket enkel att använda och det tar bara fem minuter att förstå bearbetning av denna ansökan. Konsten att babymassage kan tillgodose barnets utveckling i allmänhet och även under kritiska tider när barnet växer. Denna ansökan är idealisk för barn upp till 18 månaders ålder och perfekt för pappor, mammor, mostrar, morbröder, morföräldrar, vänner och syskon som kan hjälpa till att ta hand om barnet.

När du öppnar programmet, hittar du en liten ansvarsfriskrivning och när du klickar okej du att tas till huvudmenyn strax. Den första menyknappen som finns på toppen av skärmen kommer du till en extra skärm som förklarar när och vilken massage teknik som ska användas.

För din bekvämlighet kan du titta antingen ett kort videoklipp eller följa skriftlig beskrivning att lära den detaljerade slag tekniken. Amiee är en certifierad nyfödd massage instruktör och har mer än 12 års erfarenhet av små barn och spädbarn. Några enkla och lätt massera tekniker har presenteras i denna iPhone-applikation så att varje gång barnet står inför ett problem, behöver du inte stressa honom till en terapeut och under tiden låta barnet gråta.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar