fredag 28 september 2012

Apple iPhone 3G vit: Det bästa och elegant Gadget någonsin - Teknik - Mobiltelefoner


Apple Inc. har alltid välsignade människan med sin fantastiska teknik. Var det bärbara datorer, personal datorer, musikspelare, Tablet PC eller mobiltelefoner namnet Apple är alla där och respekteras. Att tala om mobiltelefoner Apple Inc. lanserade sin första iPhone 2007 och sedan dess har Apple iPhone styre butikerna. Apple iPhone 3G vit är den reviderade modellen av tidigare Apple iPhone.

Det fungerar på iPhone OS (baserat på Mac OS) på en ARM 11 412 MHz, Power VR MBX-Lite grafikprocessor. Den anordning är extremt högteknologiska och stödjer både 2G och 3G-nät. Eftersom Apple iPhone är kända för sina extra stora pekskärmar, iPhone 3G vit även väskor en 3,5 inches TFT kapacitiv pekskärm fylld med 16 miljoner färger. Pekskärmen inbäddade är mycket högteknologisk och har funktioner som Multi-touch input, Accelerometer sensor, Proximity sensor och en reptålig yta.

Designen är så ny och elegant att Apple iPhone 3G vit erbjudanden är de mest efterfrågade. Enheten mäter 115,5 x 62,1 x 12,3 mm och väger cirka 133 gram. Enheten levereras med en fast minnesenhet minnen av 16GB. Detta minne kan inte ökas ytterligare. Tillsammans med detta enheten påsarna en inbyggd kamera på 2 MP som tar hand om alla de magiska ögonblicken. Tillsammans med dessa iPhone 3G-erbjudanden för White också stödja GPRS, EDGE, Wi-Fi, blå tand och USB som är de grundläggande funktionerna i en mobiltelefon.

Apple iPhone 3G vit erbjudanden redan efterfrågan. Apple iPhone 3G vit är närvarande med alla typer av erbjudanden och från alla nätoperatörer vara det Vodafone, Virgin, O2, Orange 3 eller T-mobile. Apple iPhone 3G vit erbjudanden är så bra och billiga att de verkar vara det bästa val bland de övriga. Plus några kontrakt erbjudanden jämna väska fantastiska och oväntade gåvor. Så för att summera iPhone 3G-erbjudanden för White är den bästa och måste plocka.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar