fredag 14 september 2012

Vilken typ av iphone 3gs bevarad Apple Mackintosh - Teknik


Apple har lyckats skapa uppåt förlorat mark till Ms eftersom oron st (bärbara eller stationära dator) i mitten av 80-talet. Inne i början av 1980-talet, bland Apples nördar gjorde slutsatsen att avvika företaget och startat eget. Den nörd som slutligen kvar var Bill Gates. stöds öppen teknik, vilket möjliggör deras datorer är lämplig för program som producerats av 3: e parts leverantörer. I vilket förvandlas till tekniska kunnande revolution som har skakat världen sedan utgångspunkten av nittiotalet när nätet först avtäcktes för allmänheten konsumtion. Medan Datorer konsumenterna steg till miljontals, Apple visade bara från hörnen oförmögna att förhindra ökningen av den massiva med ämnet "Microsoft".

Det är förra årets och även Microsoft ändå behärskar datorn marknadsplatser, har Apple hanterade få relevant ännu en gång.

Apple har blivit identifierad av stilrena, pålitlighet utöver svalka.

Apples Comeback

otroligt många konsumenter i hela världen för närvarande äger en stor äpple produkt samt inte är en bärbar dator eller dator. För Apple var det absolut klart att försöka hantera mäktiga Ms för bärbara eller stationära dator överlägsenhet var inte fungerar. Liksom i slutet av 2001, var Apples strategi nytt för att utveckla något helt nytt när marknaden inte effektivt definierades. Mp3 var valet samt i mitten av 2001 den första iPod nano skapades.

leverans av iPod-enheten

en enkel 5GB baserad hårddisk, unearths Apple den första mp3 som föreskrivs $ 399,00

Marknaden taktik omvandlas kommer från marknadsföring st till hur häftigt det kan vara att ha din "Hela Compact Disc Collection tillsammans med dig nästan hela tiden" Jobs (Apples arbetsgivare) informerar redaktörer inuti en presskonferens i 2001. Som iPod-enheten träffar butikerna inne i November början av 2001 säljer Apple One hundra 25, 000 apple mp3s hela semester. Och även Apple ursprungligen beskrivits som potentiellt hot mot digitala multimediaobjekt till exempel låtar, för det kan "Rip, Mix, Burn" mantra, Jobs vissa musiken de stora aktörerna som mp3 inte bryter några riktlinjer eftersom den är byggd till "lagligt skaffa musik" och mannen tillade: "du har en att hålla den i ordning i de flesta andra produkter individuell haveInch

Mac Expoworld Expo, Jobs information som Apple tillhandahåller erbjuds mycket mer än 600, Tusen Apple iPod under de 14 många veckor becasue det är introduktion. Genom 04 2003 lade Apple i en god kondition rullningshjul med fyra kontrollknappar till produkten. Med den kalendermånad då januari 2004 Apple höjde mängden äpplen mp3s öppna för öppna offentliga genom införande annan typ av "små" Apple iPhone. Den nya Apple iPod där dimensionen verksamheten gratulationskort utskrift skapar en lagringskapacitet total kapacitet på 4GB som ofta erbjuds om $ 299 och ingår flera färger till exempel ädelmetall, blå, grön och miljövänlig.

Genom att helt enkelt slutet av 2006 var Apple iPod den mest använda produkten av Apples linje. Och en av det hände när hårddisken brukade vara i läge (den anger att enheten byggdes med en reducerad svar) I maj 2006, fyndiga och Apple kvm. av i domstol. Creative och Apple hanterar rättsfall inuti domstol hävdar att har brutit patent, Apple och uppfinningsrik förena sina konflikter när Apple säger att betala för $ 100.000.000 uppgörelse. Kreativa instämmer att börja producera Apple Apple iPod tillägg.

Microsof bolaget slår tillbaka på Apple med Zune

Vissa människor, hade det varit Windows blir att ta en plats i ens titta på hur Apples erkännande förhöjda snabbare jämfört med någon prognostiserade. I December 14, 2006, släppte Microsoft sin egen musikspelaren Zune. Det såg fram emot till MP3-format kriget mellan Microsoft och Apple hade börjat. Microsofts sånger spelare kallas Zune hamnade idrottsliga en attraktiv 30gigabyte lagring total kapacitet, Radio plus en 3 i. skärm i själva verket är kontroller består av cirkulära utseendet under de tre tums tv-skärm med flera knappar (väldigt lik ipod-enheten). Kostnaden var $ 249,92 vid generera datum och 100s Ett stort antal Microsoft beundrande fans trodde att Microsoft förvärvat en reaktion på den härskande mp3-spelare. Det var inte lång, eftersom Zune lansering att kunderna har börjar förstå att Zune inte var någon match för den effektiva iPod-enheten enhet-iPhone combo. Ett år efter det release, började Microsoft Zune testa tekniska frågor som fördömde det kan vara försäljning. Media programvaruproblem körde av vägen av Internet precis som vatten i en vatten. Försäljningen börjat sänka tillsammans med ipod-enheten förblev dock stabil.

Apple och Mobile Technology (mellanslag) En robust väg

Apples ständigt förändra påhittig teamet blev medlem av krafter tillsammans med Motorola i December 16, 2004 och kollektivt klädda med ett helt ny enhet som auktoriserad kunder för att skapa telefonsamtal och bli en musiker i samma tillfälle. Det var i början av omvälvande idé, allt-i-ett strategi. I slutet av november 2005, till Apple och Motorola skapar mobiltelefon helt enkelt genom titeln i samband med ROKR. Jobb känd ofta som denna produkt en ipod enhet Shuffle i din telefon. Inuti en levande uttalande i oktober 2006, meddelar Apple du sannolikt kommer att ha mer mobiltelefoner än att avslöja samband med produktionen. Trots att iPod-enheten slutade med glädje i en stor framgång vid det här laget runt, Apple ambitiösa uppdrag koncentrera sig på en sak mycket större än ljud om språng. Det hade varit uppenbart som Apple redan upplevt iphone idén då eftersom hela 7 september 2006, Apple datafiler för iphone varumärken i helt nya Zeeland. Och även om allt som visas upp gå mycket lätt för Apple, hela september 2005, Sea telefonitjänster poster för iPhone logotyp i U. s.. Deklarerar. En annan kamp kämpat mellan Apple och havet Telefon system men nu Apple segrat och clair fick Apple iPhone. Och sedan i 12, 2006 Linksys marknaden företaget besatt av "Ciscos infört ett Ovanför telefon kallas Iphone. "Ciscos dock ägs och drivs Iphone titeln eftersom 2000.

slutligen i The 30 dagar i månaden 9 Januari 2007 introducerade Jobba på Macworld som Apple kommer att fullgöra iPhone och att han också gav en bit av dess förmågor. Men innan lanseringen av iPhone "Ciscos rymmer Apple för iPhone identifiera och båda företagen godtar delar iphone ämnet. I kaos maj Sexton 2007 strax innan iphone release, skapar ryktet nyheten att Apple kommer att försena fullgörandet av den efterlängtade iPhone. Dessa skvaller bidra till att göra Apples lager bumble och bolaget lyckas förlora nästan 4 gigantiska mängder i en enda morgon.

iPhone Släpp Tid

På den livliga 29 juni, 2007, Apple iPhone debuterar som en fristående mobiltelefon samt inbyggd ipod-enheten. Den färska gadget omfattade mycket fantastiska funktioner ett exempel är rörelse varningar där du kan plats på iphone sidled förutom omedelbart åtgärder skärmen för att rätt upplösning, GPS-navigering, lämplig virtuellt tangentbord tillsammans med en unik clown skaldjur sedan tapet. Jobb beskriver sin helt nya gadget som "En hel dator som helt enkelt visar sig med ringa telefonsamtal".

bara dra tillbaka var Apple iPhone lösa forpersistance till AT & T. På mängden utsläpp, skulle Apple iPhone möjligen bara användas på AT & T-nätet begränsar ett stort antal Apple-älskande-fans prenumererar på andra mobiltelefon-system. Även om detta åtagande från Apple kvar på sin plats hittar du några leverantörer som tillåter konsumenter att använda en iPhone i andra system exempelvis T-Mobile.

Eftersom 2007 erbjuder Apple på branschen är det 2GB typ av iPhone och har nu uppgraderat det verkligen är original mobiltelefon till lite mer robusta mer kraftfull gadget. Den nuvarande enheten är nu jämn ström, ladda ner, för att göra högsta kvalitet video i farten också verkar på ett effektivt 3: e generationen nätverk som möjliggör avsedd för snabb World Wide Web-anslutning.

Var är Apple väljer denna typ av?

Eftersom vi någonsin kan spekulera, är Apple inte gjort vid denna tidpunkt. För närvarande iPhone-ipodtouch är obestridliga ledare inuti MP3 spelare på marknaden och kan lätt (Varje gång Apple avslutar det nuvarande AT & T ansvar) blir full av mobil teknik också.

Oavsett det obestridliga faktum att Apple fortsätter att vara stängd för förslaget att låta alternativa program hantera på egna komponenter, stängde individer ner sinnade förslag börjar att bryta sig in. Vid start av 2007, introducerade Apple den tillåter tredjepartsleverantörer att bygga upp program på grund av dess iPhone / iPod-enheten ledtråd.

Denna överföring av Apple faktiskt skapar resultat i Cell spel organisation som är ännu ett drag som säkert är väl används i iPhone / iPod-enheten. iTunes (Apples Multimedia Shop) är packad med 100s Ett stort antal program avsedda för iPod-enheten samt iPhone för varje liten avgift.

Apple tillhandahåller hanteras för att tillverka en enhet som drar alla. Den senaste iPhone idag körs på en 3: e generationens trådlösa nivåer och består av ansenliga Trettiotvå gigabyte förvaring capacity.Apple problem kunder att svara på följande fråga där kan du få en liten Mac laptop eller dator som du kan lätt passa in i dina händer och har kapacitet att ringa telefonsamtal, surfa på Internet, har en hel musikkatalog, och även gör att du kan definitivt spela spel? Den enkla reaktionen på Apples verkliga frågan är iPhone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar