tisdag 4 september 2012

Upptäck en värld av Apple iPhone Apps - Teknik


Apple iPhone har blivit de en hel vettiga telefoner inom mobil mobiltelefon sektorn för närvarande. Det är verkligen en multimedia och Internet-baserade kommunikations maskin som utvecklats av Apple Inc. Den otroligt först från den förlängda serien på iPhone tillverkades tillgängligt för allmänheten i juni 2007 från VD för Apple Inc., Steve Karriär.

Apple iPhone är faktiskt en digitalkamera mobiltelefon, videoklipp kamera, SMS med visuell röstbrevlåda, netto kapacitet (3G och Wifi aktiverat) tillsammans med en praktisk mediaspelare - allt i ett speciellt transportabla maskin. Den har en skärm med multi-touch kapacitet och virtuella tangentbordet. Du kan hitta mer än 3.500 ansökningar lättillgängliga för dessa smarta telefoner som kan tillåtas av Apple Inc., inklusive videospel, GPS-navigering, referenser, kändisar, filmer och sociala nätverk.

iPhone-versioner kan hittas i 5 generationer varenda med sin alldeles egna iOS. Apple iPhone fyra består av två kameror med stor upplösning för sin FaceTime videoklipp programvara och har kvicka processorer. En spännande utveckling är den visuella röstbrevlådan som gör att du kan se checklistan för människor som lämnade meddelanden på din egen mobiltelefon - jämförbar i din e-post inkorg. Dess Game Center tillämpning skulle göra ditt spelande praktisk kunskap ytterligare underhållande och interaktiv. Programvaran kan vara en speciell socialt spelande förfarande som tillåter dig att bjuda in dina kompisar att gå med dig med dina videospel. Det gör att du kan granska dina poäng tillsammans med dina goda vänner och skulle automatiskt bekämpa folk inte kända för dig med sin multi-player spel.

Dessutom introducerar IPhone 4 en helt ny dimension av multitasking den plats du kan köra dina gynnade tredjepartsprogram och överföring från en person app till en annan snabbt utan att ha långsammare prestanda eller tömning av batterierna plötsligt. Detta iPhone är tekniskt en liten men effektiv bärbara eller stationära dator som kan passa handflatorna. Eftersom Apple gav utvecklarna en rad API och instrument för att bygga spel och program, de vid det här laget omdefinieras vad mobiltelefoner kan utföra. De olika program skulle kunna upptäckas på iPhone App håller som du kan ladda ner som har ett enda tryck med fingret.

efterföljande generationens iPhone, iPhone fem, kommer definitivt att ha en betydligt snabbare processor. Denna generation av iPhone skulle se ut som sina tidigare motsvarigheter, men skulle ha en uppgraderad IGPU (integrerad grafik och videoklipp Processor) som kan göra det möjligt för överlägsen video, grafik och i vissa fall HDMI tv. Dessutom skulle Apple Inc innebära närområdet teknik för kommunikation som tillåter ägaren att betala för inköp genom att bara vifta detta nyaste iPhone-modell - som producerar denna gadget inte bara en kommunikation och njutning maskin men kommer att fungera som din plånbok också.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar