söndag 23 september 2012

Vilken service är det bästa Call Recorder för iPhone? - Teknik - Mobiltelefoner


För att hitta den bästa Call Recorder för iPhone, måste du förstå att det finns många tjänsteleverantörer och tillverkare av både digitala och analoga enheter för telefon inspelning. Det är viktigt att notera att de flesta av de populära är i form av program. Betydelse vill säga en Call Recorder för iPhone princip består av tre klasser: En tjänst som registrerar inkommande och utgående telefonsamtal digitala eller analoga apparater ett program eller en appGiven här många alternativ för iPhone brännare, kan det snabbt bli svårt att välja vilka bästa telefonsamtal inspelare för iPhone är. Om du letar efter den bästa Call Recorder för iPhone baserad på dina behov, har du tur. Denna artikel kommer att förklara varje klassificering, för-och nackdelar, och hjälpa dig att avgöra vilken av dem är den bästa Call Recorder för iPhone.Use ett Call Recorder för iPhone service för bästa resultsFirst, låt oss tala om telefontjänster inspelning. Det finns mobiloperatör företag som erbjuder en app eller tjänst för att spela in samtal. Jag kommer inte nämna några varumärken här, men det är inte svårt att hitta en mobiloperatör som erbjuder denna typ av tjänster. Vanligen skulle tjänsten ges i form av ett abonnemang. Processen för att få denna tjänst avviker inte långt från att använda din röstbrevlåda. Fördelen med denna Call Recorder för iPhone tjänst är att du inte behöver installera någon tredje part program eller koppla externa enheter till telefonen. Du kan helt enkelt ladda ner inspelade konversationen från mobiloperatör. Nackdelen är att det kommer att finnas en fast avgift för tjänsten. Om du använder telefonen inspelning så ofta, kan det bli dyrt. Observera också att lagar om telefon inspelning apply.The 2:e klassificering beskriver spelaren som digital eller analog. Tekniskt sett är en digital enhet ansluten till mikrofoningång och strömmar av samtal från högtalarna. En analog telefon inspelare för iPhone, å andra sidan, bara lyssnar på konversationen. Analoga enheter är mer föråldrade än digitala sådana. Så det ligger nackdel. Båda typer av enheter är externa, vilket innebär att du måste ansluta dem till handdatorn på eller före samtalet för att spela in conversation.A Call Recorder för iPhone-enheten kan inte hacka in

Den främsta fördelen med en extern enhet, jämfört med tredje klassificering, som är en programvara app, är att en enhet inte kan hacka. Det finns inga program buggar, fel och andra whatnots som kan påverka den inspelade konversationen. På en annan anmärkning, är ett Call Recorder för iPhone enhet också gratis per användning. Du behöver bara köpa den once.Moving på, är den tredje klassificeringen av ett Call Recorder för iPhone programvara. Detta är den fullständiga motsatsen till en plug-in-enhet. Ett program för inspelning av samtal på iPhone tar bort krånglet med att fästa en extern enhet till telefonen. Det tar också bort behovet av att bära med sig en färdskrivare vart du än går. En annan fördel som gör det populärt att program är mycket tillgängliga. Det finns många "apps" på marknaden för detta ändamål. De kan antingen vara gratis eller säljs i kommersiella licenser. Priserna varierar beroende på funktionerna i app.You kan ladda ner dessa Call Recorder för iPhone apps från de flesta webbplatser på Internet, bland annat Apples iPhone App Store. Nackdelen är att ett program kranar i telefonens minne för att strömma konversationen därifrån. Om du har run-of-the-mill brännaren mjukvaran är chanserna andra program kan ha möjlighet att åsidosätta den. Tänk på att hacka mjukvaran även kan utnyttja en osäker linje och ändra en inspelning. Ibland kommer inspelningen att komma ut förvrängd eller skadad.

bästa Call Recorder för iPhone är baserad på din personliga preferenceIn slutsats välja vilken den bästa Call Recorder för iPhone beror på vad du föredrar. Är du praktisk? Har du något emot att betala för ett abonnemang? Har du något emot bär en extern plug-in inspelare? Eller hellre ta risken i stället för bekvämlighet genom att ladda ner en app? Fråga dig själv dessa frågor för att hitta den bästa Call Recorder för iPhone service.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar