onsdag 5 september 2012

Apple Mobiltelefoner erbjudanden - Omdefiniering Innovation - Teknik - Mobiltelefoner


Apple Inc. har förändrat mobiltelefoner med sin iPhone. Denna enhet är en av de mest eftertraktade mobiler och har kontinuerlig innovation har gjort detta redan anmärkningsvärda enhet till ett måste produkt.

Fastställd den 1 april 1976, har Apple Inc. blivit en av världens mest respekterade företag. Vid starten var Apple kallades Apple Computers Inc. och koncentrerade enbart på sin linje av persondatorer. Men efter att ha studerat marknaden hemelektronik för nästan 30 år, beslutat att släppa de "Datorer" från sitt namn och koncentrera sig på att expandera på närliggande marknader.

Sedan dess har Apple kommit ut med produkter som iPod, iPhone, MacBook Pro och iPad som slungades företaget till ära och drog in miljarder dollar. Nyligen Apples börsvärde översteg Microsoft gran första gången sedan 1989. IPhone i synnerhet har varit avgörande för att förändra förmögenhet på Apple och har gjort Apple ordet tredje största mobiltelefon leverantör.

ursprungliga iPhone tillkännagavs av Steve Jobs på Macworld Conference & Expo i januari 2007. Det drivs på en 2,5 G fyrbands GSM-nätverk och sprang en nedskalad version av Apples egen Mac OS X (iPhoneOS). Bortsett från att köra program som också körde på Mac OS X, sprang telefonen även program som - Google Maps och Safari. Den iPhone presenterade en 3.5inch bred skärm och kom med olika minnesalternativ (4, 8 eller 16 GB). Anslutningsmöjligheter ingår Bluetooth och WiFi.

iPhone 3G tillkännagavs den 9 juni 2008. Telefonen kan stödja 3G nätverk och hade GPS-navigering. Telefonen kom med olika uppgraderade, var de mest uppskattade varav förändring av infällda uttaget för att spola jack för att göra telefonen kompatibel med olika stilar av hörlurar och lanseringen av Apples App Store som tillät användare att helt enkelt ladda ner applikationer för iPhone genom att bara logga in på internet. Ett år senare Apple iPhone 3GS tillkännagavs som hade några nya funktioner som videoinspelning kapacitet och röststyrning. Det stödde också snabbare 3G-hastigheter.

Apple meddelade slutligen sin mycket efterlängtade Apple IPhone 4 den 7 juni 2010 på WWDC 2010. Telefonen sägs vara Apples största språng sedan den ursprungliga iPhone och har en mängd nya funktioner och förbättrar vissa av de befintliga sådana. Telefonen kommer i en helt ny design som aldrig tidigare presenterat på iPhone. Bildskärmen visar en fantastisk upplösning på 960 x 640 pixlar som ger en bildupplevelse fyra gånger bättre än 3G. Den nya A4-processor ger multitasking och gyroskopet tillåter ökad spel. Telefonen har också en 5MP kamera med LED-blixt och fronten mot VGA-kameran gör videosamtal.

Billiga Apple iPhone erbjudanden finns på många online mobila affärer och är tillgängliga från alla större leverantörer som Vodafone, Orange, O2, tmobile, Tre och Virgin.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar