tisdag 11 september 2012

Apple iPhone 4 vs HTC Desire - en konfrontation mellan två krigare! Låt oss se vem som vinner? - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 är en fantastisk artefakt från huset av Apple Inc. Å andra sidan är HTC Desire en stor mobiltelefon från huset av HTC Corporation.

Båda mobilerna har fått en stor mängd kompletterar hela världen. Därför, även de mobila experter anser mållös när de ombeds att jämföra egenskaperna hos de två telefoner.

Apple IPhone 4 och HTC önskan är som superhjälte som är ansikte mot ansikte i arenan och bara tiden kan berätta vem som vinner och vem som förlorar. Den viktigaste orsaken till den enorma framgång och popularitet av dessa telefoner är de olika Mobile Phone Deals finns på marknaden från toppen ledande serviceföretag providers.HTC Desire har fått nya mjukvaruplattform för Android v2.2 (Froyo) nyligen som har lagt mer strömmen till telefonen på flera sätt. Den uppgraderade modellen är på marknaden och säljs av T-mobile vid namn HTC Desire HD. Även om det finns mycket få erbjudanden tillgängliga via den här handen nu men många HTC Desire erbjudanden är redan på marknaden till rimliga priser.

Apple IPhone 4 är nu kapabel att köra NewtonOS som i grunden användes för Apple Newton handdatorer som produceras av Apple från 1993-1997. Det finns flera Apple IPhone 4 erbjudanden som finns på den europeiska marknaden som lägger mer glittrar till skönheten i luren.

Sedan lanseringen, Apple IPhone 4 har alltid varit i nyheter. Den här gången är det i nyheterna på grund av många professionella gäng handlare tag kontraktet fri modell av Apple IPhone 4 i bulk. Den alarmerande faktor för Apple Inc. är att dessa handlare säljer dem i de länder där den här härliga handen är ännu inte lanserats. Det besvärliga är att dessa aktörer tjänar mycket vinst vid sin ände och Apple Inc. blir ingenting.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar