söndag 2 september 2012

CHANEL iPhone Fodral-göra telefonen snygg - Shopping


skapare Chanel var en fransk designer Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel. Egentligen är det en fransk modehus. Det var den mest favorit av alla i Frankrike. För närvarande är det också spridas sin dynasti i England, även USA. Efter döden av Coco Chanel i år 1971 börjar den 2: a tid som är känd som Karl Lagerfield eran. I denna tid Chanel sprider sin innovativa idéer inom olika områden än mode linje.

Idag är många människor är bekanta med logotypen för den Coco Chanel. I detta två "C" är överlappande med varandra. En "C" framåt och en annan "C" vänd bakåt. När vi tänker på Chanel, det första som slår på sinnet är de olika typer av lyxvaror, väskor, parfymer och kosmetika bland andra.

samverkande dubbel-c är inte bara logotyp Chanel, det är också ett sätt märke på iPhone skydd. Det är också en billig lyx mode. Den pryder också iPhone med olika färg och stil. Den blanka och kristall utseende fallet är mind-blowing och den glansiga Chanel märket är mycket attraktiv på fallet.

huvudsak två typer av Chanel fall finns det i marknaden. En är hårt fodral och andra är läder Chanel IPhone påse. Hård Chanel Fodralet är tillverkat av hård slitstark plast och skyddar telefonen från början och damm. De främsta fördelarna med Chanel fall är följande: -

Detta fall är kompatibelt med alla versioner av IPhone 4.

I andra fall finns det en signal problem under samtal. Men när detta Chanel hölje används är det inga problem med signal under ringa.

Det skyddar IPhone 4 från repor och ytan mot nötning.

Det skyddar också telefon från stötar, fingeravtryck och damm.

anti-sladd utformning av höljet förhindrar iPhone från att glida ner.

Det är mycket lätt att sätta och ta bort iPhone i målet.

fall består i huvudsak av mycket hög kvalitet plast. Så det är långvarig och hållbar. Det är mycket starkt också.

perfekt design av höljet hjälper oss att använda telefonen mycket lätt och man kan enkelt styra alla knappar och kontakter. Det finns inget behov av att avlägsna höljet för hantera telefonen ordentligt.

Chanel IPhone Höljet finns i tre färger bara. Rosa, svart och silver. Andra än dessa färg konsistens tryck med kristall yta också erhållas.

Chanel läderfodral finns också på marknaden. Det är mycket billigare än de hårda Chanel fallen. Kardborrband eller klipp med stift används huvudsakligen för att låsa locket. Den huvudsakliga nackdelen med denna typ av fall är att använda telefonen måste man avlägsna den totala täckningen. Det är inte långvarig och inte hållbart även som hårt Chanel fall.

Pris av fallen varierar beroende på marknaden. Fortfarande priset på hårda Chanel IPhone fall är mellan 18 $ till 150 $ (USD). Och priset på lädret Chanel IPhone påse startar från 16 USD.

På marknaden finns det massor av falska fall. Så för äkta och kvalitet Chanel fall alltid besöka den officiella sajten om Coco Chanel.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar