lördag 1 september 2012

iPhonefall - En användbar reservdel - Teknik - Mobiltelefoner


En extra fodral till iPhone är alltid bra. Din iPhone fall är benägen att bryta förr eller senare, och du bör vara beredd att köpa en ny.

i den moderna världen iPhone är definitivt på toppen av näringskedjan när det gäller mobiltelefoner och mobil teknik, kan den utföra hundratals uppgifter och det har en stor kompakt design, toppat med en stor LCD-display som gör det en stor köp för affärsmän och tonåringar likadana.

Men om du vill att din nya telefon att stanna i toppform måste du skydda det, det första steget i att göra det förvärvar en iPhone skal. Dessa kommer i en nästan överväldigande mängd och sortiment av material (varierande från plast och läder mot metall och även kristall), färger och syften som vissa uppenbarligen åstadkomma bättre än andra.

plast iPad är oftast för de människor som gillar att köpa mer än en åt gången, eftersom större delen av tiden de är billigast. Nackdelen är att de inte är så stora att skydda din iPhone från stötar och damm, men om du vill ha en iPhone skal bara för att göra det ser mer personlig, är detta något för dig.

För alla er idrottsmän, klättrare vagga, byggare, skridskoåkare och bara någon aktiv person, det finns metall iPhonefallet, dessa är toppen i iPhone säkerhet mot skador. Deras nackdelen är merparten de lägger till objektet och de är dyrare än plast cases.The topp i stil tillhandahålls av läder och kristall Fodral iPhone, gör de också ett mycket bra jobb att skydda din iPhone. Deras downsides är den lätthet med vilken dessa material imiteras och det faktum att de är de dyraste sortiment ut there.Another stort sortiment är gummi eller silikon iPhonefallet dessa fall ger utmärkt skydd mot stötar och att de inte lägga huvuddelen din slick telefon. Deras nackdel är att gummi brukar locka damm snabbare än andra material.

Därför oavsett vilken iPhonefall du föredrar, kan du vara säker på att din iPhone kommer att skyddas och ser precis så som du vill.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar