onsdag 26 september 2012

Apple iPhone 4 - ett riktmärke för många kommande telefoner! - Teknik - Mobiltelefoner


Apple Inc. har gett en mycket värdefull pärla till marknaden för mobiltelefoner i form av Apple iPhone 4. Den IPhone 4 är mer än bara en mobiltelefon. I modifierade ord, det är en kompakt användarvänlig personlig handdator kan göra flera tasks.The första generationen av Apples iPhone (original) lanserades 2007 och var en av de mest omtalade skapelser tidsperioden. Apples kampanjer riktade iPhone unikt är utformad kapacitet pekskärm som snart kan bli oftare med på nya mobiltelefoner modeller i framtiden. 3G iPhone var uppföljningen till den ursprungliga iPhone och var den första modellen att integrera ett GPS-navigationssystem. Apple IPhone 4 ger mer kapacitet än att någon tidigare iPhone. Den IPhone 4 innehåller 512 MB RAM med antingen 16GB eller 32GB lagringskapacitet. Detta IPhone 4 har en nyligen skapad A4-processor med en 1 GHz-processor som kan utarbeta grafiska mönster.

Tack vare Apple iPhone 4, har vi kommit till ett läge i teknik där man kan kommunicera via en videokamera telefon. Dessutom är det kan fånga bilder av den andra personen som du talar också i en rörlig liveinspelning med vad som är bäst känd som en FaceTime samtal. Den IPhone 4 har fyra gånger så många pixlar som tidigare vilket ger utmärkt klarhet. Dessa nya framsteg inom processorns prestanda kan också IPhone 4 att utmärka sig i sin multitasking förmåga.

Apple IPhone 4 har enastående kunnat få sin tekniska förmåga och samtidigt minska dess existerande storlek när de jämfört med sin föregångare. Batterikapaciteten i denna telefon har förbättrats med en taltid på 7-14 timmar på en mer kompakt byggd uppladdningsbart batteri. Den IPhone 4 överlägsna tydligheten i klara belagda främsta skärmen döljer en ren paket med inte bara en stor kommunikationsverktyg, men också en mycket underhållande och fyndiga elektronisk apparat. Med den nya Apple IPhone 4 har Apple Inc. återigen bevisat att det är starring innovatör och övre lejon på starkt konkurrensutsatta datorindustrin. Den nya IPhone 4 är moderna och enkla användarvänliga tekniker är jämförbara med Apples fönster dra snygga skapelser av sin gamla Macintosh operativsystem.

Apple iPhone 4 har blivit en introduktion för varumärket och har visat sitt värde för att vara en Apple-produkt. Det finns massor av iPhone 4-användare i världen, om du också vill bli en av de stolta ägare gör sedan kolla in den här handen under många lukrativa erbjudanden. Dessa Apple iPhone 4 erbjudanden kommer Hep dig att köpa luren utan att påverka din budget.In Storbritannien, kan dessa iPhone 4 erbjudanden spåras på alla populära nätoperatörer som Orange, O2, Vodafone, Tre, T-Mobile, Virgin etc.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar