måndag 24 september 2012

Den bästa Call Recorder iPhone tekniken inte en App - Teknik - Mobiltelefoner


Du har läst rätt: det bästa Call Recorder iPhone tekniken inte en app. Det låter som ett djärvt påstående. I själva verket, det lät som en upprörande skryt och det är förståeligt att du skulle ha tvivel. Den bästa Call Recorder iPhone teknik kan överraska dig.Det bästa iPhone Call Recorder kanske inte en app eller en deviceSince iPhone kom ut, tog det många innovationer inom mobil teknik med vad folk kallar "appar". Apps, korta för applicering, är små program som är installerade på bärbara handhållna enheter som iPhone. Inte bara iPhone har apps, dock. Olika andra smartphones kan installeras med många små applikationer också. En av de mest använda programmen för iPhone idag är ett Call Recorder iPhone app, som ofta kallas ett samtal logger. Ett samtal logger ansökan är ett kraftfullt program som kan spela in telefonsamtal, bland annat. På grund av de uppenbara funktionerna i programvaran, har människor kommit att tro att det är den bästa Call Recorder iPhone-enhet. Vad de inte visste var att de bästa inspelare ute fortfarande den traditionella plug-in devices.The mellan en iPhone app som kan spela in samtal och en brännare enhet är knappt märkbar, både brännare arbetar under huven. Först, låt oss tala om vad en app gör. En Call Recorder iPhone app strömmar ljuddata från iPhone minnet, och därmed kranar direkt till telefonsamtalet. Gör dock mjukvarusidan det också sårbar för glapp, med överordnad och olika andra avvikelser. Även om program är automatiserade och allmänhet lätta att använda, de är mer fel än plug-in enheter. Till exempel kan telefonen inspelningsprogrammet kapas av andra program. Om en mer kraftfull programvara finns någonstans i datapaketen kan inställningarna för den mindre programvara åsidosättas, och därför inspelningen kan ändras utan den person som använder det är aware.A vanligt exempel är en dator skadlig kod som injicerar falsk ljud till inspelningen. Ibland kan inspelningen bli förvrängd eller, ännu värre, skadade på grund av yttre störningar från andra program. Eftersom linjen används på telefonsamtal är i allmänhet inte säker, det finns alltid en risk att samtalet kommer att vara utsatta för en säkerhetsöverträdelse. När det händer, kan inte bara din personliga integritet äventyras.

Många skulle tro att en iPhone färdskrivare är föråldrad på grund av de moderna iPhone apps som gör i princip samma sak. Människor inte bara inser hur sant det är när någon yttrar orden "de inte göra dem så bra längre", eller något liknande. Du måste titta på alla sidor för att hitta rätt samtalsanordningen inspelare iPhone eller app.Do del efterforskningar för att spara pengar på en Call Recorder iPhone deviceThe fördelen att inspelningsenheter har över Call Recorder iPhone apps ligger på manuell manövrering av anordningen. En plug-in enhet måste vara ansluten till mikrofoningången innan samtalet för att spela in ett samtal. Eftersom enheten lyssnar på ljudet, och inte streama det från minnet som många iPhone apps gör, är det mindre sårbar för attacker och buggar programvara. Inspelningen är analog, vilket innebär inga data korruption kan uppstå på grund av yttre störningar.

Nu, om du trodde att du skulle få ett samtal App inspelare iPhone och spela in dina viktiga telefonsamtal från och med nu, tänk om. Du kan vara bättre med analoga enheter. Kolla in olika analoga bandspelare ute på marknaden. De grundläggande brännare är mycket billigare jämfört med avancerade Call Recorder iPhone-enheter. Normalt skulle alla vara ansluten till mikrofoningången, men andra enheter kan helt enkelt ha sin egen mikrofon och spela in samtalet från iPhone högtalare. En anordning som denna kan också användas för att registrera i-person samtal. Sammanfattningsvis skulle en plug-in-enhet vara mindre felaktiga än ett samtal inspelare iPhone app.Try ett samtal inspelare iPhone serviceHands nedåt det enklaste, mest praktiska och pålitliga Call Recorder iPhone tjänsten är RecordiaPro tjänsten. RecordiaPro är inte en app, programvara eller enhet du har att släpa runt med dig vart du än går. Istället är det en tjänst som registrerar alla dina inkommande och utgående samtal i mp3-format, och ger dig obegränsat lagringsutrymme. Föreställ inte äta upp utrymme på telefonen så att du kan lägga till, eller inte behöver ta bort fler program. Tjänsten är överlägset den bästa Call Recorder iPhone ute, med tusentals iPhone-användare som rekommenderar denna bekvämlighet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar