lördag 1 september 2012

Varför du behöver en iPhone Skal - Shopping - Hemelektronik


Så du har en ny iPhone (eller iPad), men tror inte att du behöver ett skyddande fodral eller täcka för det? Tja, kanske du vill överväga resultaten av en studie som nyligen genomförts av elektronik försäkringsgivare, SquareTrade. De visade att 28% (nästan en tredjedel) av iPhone är inte att reparera inom de första två åren av ägande! Dessa iPhone är antingen helt skadade eller de har drabbats av en trasig skärm gör dem oanvändbara för sina ägare.

Nu hade medan SquareTrade visar inte i sin rapport andelen iPhone som skyddades av ett ärende eller någon annan form av skyddshölje, är det rimligt att om du kommer att spendera några hundra dollar på en telefon som du bör också tillbringa några mer för att skydda den.

Det finns i princip två saker som du kan göra för att förbättra chanserna för din iPhone överlevande längre än två år:

1. Klä din iPhone i ett skyddande fodral eller omslag. Utbudet av iPhone fall och täcker tillgängliga är häpnadsväckande. Du kan få plast sådana, sådana silikon, trä ettor och även kände dem! När du väljer ett fall för din iPhone måste du titta på de skyddande egenskaperna samt hur bra det ser ut! En bra robust fall som också ser bra ut kommer att kosta i regionen $ 20 till $ 30.

2. Applicera ett skärmskydd till din iPhone. iPhone skärmskydd är tunna skikt av genomskinlig film som håller sig till framsidan av din iPhone. Dessa skärmar för att skydda den känsliga glasytan från repor. När du köper din iPhone fall kontrollera om kommer med ett gratis skärmskydd -! Många gör

Slutligen, om du verkligen vill vara säker på att du inte kommer att lämnas utan din iPhone som en följd av en olycka bör du också överväga att köpa telefon försäkring.

Om du vill vara säker på din iPhone inte blir en siffra i statistiken, och du är redo att köpa din iPhone Fall så kolla in GETiPhoneCase.com.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar