onsdag 26 september 2012

Apple iPhone 4: The Fresh Apple med vitamin erbjudanden - Teknik - Mobiltelefoner


Med intåget av teknik, många nya innovativa tekniker och mobiltelefoner håller på att packas med intrikata hårdvara och tillhörande plattformen erfarenhet för att göra det glädjande. Den Apple Inc. är den ledande tillverkare av mobiltelefoner i den smarta telefonen. Apple Inc. försöker alltid att förvåna sina användare genom att introducera nya hi end teknik mobiltelefoner. Nu är det Apple IPhone 4 kommer från Apple Mobile familjen till rock världen.

Apple IPhone 4 är en smart telefon och stödjer GSM 850, 900, 1800, 1900 och UMTS 850, 900, 1900, 2100-bandet och ger global roaming genom att växla mellan de ovan nämnda frekvensband. Handenheten drivs av Apple A4 1000 MHz-processor och arbetar med iOS 4.x operativsystem plattform. Handenheten har en snygg och elegant utseende chokladkaka och mäter 114 x59 x 9 mm i dimensioner med en vikt på 137 gram. Enheten är tillgänglig med två färgerna svart och vitt på marknaden. Apple IPhone 4 har en 3,5 inches 16M färger LCD-pekskärm, kan användaren se grafik i hög kvalitet med en upplösning på 640 x 960 pixlar.

Apple IPhone 4 kommer in med 5 MP kamera, kan användaren klicka skarpa och tydliga högkvalitativa fotografier av dina minnesvärda ögonblick. Det finns många andra kamerafunktioner finns i mobiltelefonen som autofokus, digital zoom, Geotaggning etc. som hjälper användaren att redigera bilderna. Enheten har ett kraftfullt batteri för 7 timmar taltid (3G), 300h passningstid (3G), 40hr musikuppspelning och 10hr videouppspelning. Apple IPhone 4 kommer in med Wi-Fi, tillåter användare att få tillgång till snabb åtkomst höghastighetsinternet. Handenheten har många andra anslutningsmöjligheter som Bluetooth, GPRS, EDGE och USB-gränssnitt för dataöverföring.

billiga Apple IPhone 4 kontrakt erbjudanden är tillgängliga många webbportaler. Apple IPhone 4 erbjudanden är också tillgängliga för användaren och du kan gå igenom olika webbplatser för att jämföra och välja det bästa Apple IPhone 4 affär för dig. Du får många gåvor med dessa erbjudanden som bärbara datorer, dammsugare och många fler. De erbjudanden tillhandahålls av alla ledande operatörer Vodafone, Tre, T-Mobile, Virgin, O2, Orange och andra tjänsteleverantörer. Du får många incitament med dessa erbjudanden som lågt pris tariffer, fria minuter och mycket mer.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar