torsdag 13 februari 2014

Var man får tag 2g iPhone Parts Online: Genom Svårighetsgrad - Teknik - Mobiltelefoner


Var kan du få 2g iphone delar till ett rimligt pris när din älskade iPhone raster? Det beror till stor del på dina kunskaper när det gäller elektronik reparation. Det finns i princip människor på en skala från 1 till 5 när det kommer till iPhone fixering, med "femmor" är den mest skickliga och "dem" är det minsta. Om du är skur internet för delar, då baserat på din nivå det kommer att vara rätt ställe att leta efter dig.

Ones. Om du är en man då du inte har någon erfarenhet fastställande iPhones, och har ingen lust att lära sig heller! För dig är det bättre att leta efter en professionell för att renovera din iPhone snarare än att leta efter enskilda delar. Utan förtroende eller ambition, kan du sluta jävlas din iPhone värre än någonsin! Det finns företag både online och på olika platser runt om i landet som har en uppsjö av nya och begagnade 2g iphone delar som kan användas för att fixa din telefon. Slå upp sådana företag på nätet och sedan ringa för en inledande citat

Twos. Om du tillhör den kategori av en "två" då du är fullt kapabla och villiga att reparera de mest grundläggande av 2g iphone delar. Detta kan omfatta byte av SIM-kort facket, som bara innebär införandet, eller hitta en ny ejektor verktyg för sim-kort ejektor enhet, som att fästa en av ett gem. Det viktigaste här är att hålla den låg tech och icke-invasiv. Något mer intensiv borde sändas iväg till proffsen. Som sådan ser ut för enskilda, oanvända, delar från direkta säljare på legit bolagens webbplatser.

Threes. De i "tre" kategorin är redo att ta itu med en del självstudier online och göra några mindre iPhone reparationer. Det är människor med viss erfarenhet fastställande annan elektronik som är mindre komplexa mobiltelefoner eller klockor, och med rätt ambition och åtminstone några av de verktyg för att få jobbet gjort. Med de flesta online-iPhone fix-it handledning det finns en svårighet ranking, så du är redo för alla reparationer som beskrivs som "låg svårighet." När du letar efter 2g iphone delar som du kan använda samma direkta säljare som "tvåor" eller försöka få ett bättre pris genom att titta på auktionsstil webbplatser, eller till och med i platsannonser. Tidigare elektronik erfarenhet kommer att hjälpa dig att undvika någon som bara försöker lura dig med felaktiga delar.

Fours. Den som anser sig själva en "fyra" är någon som har behandlat ett "tre" nivå iPhone reparation tidigare och lyckats. Den person som är en fyra kommer att vara redo för vissa mer utmanande projekt. Goda projekt för fyror innehålla saker som att byta ut SIM-kortet ejektor enhet eller LCD, glas och digitizer. En fyra kommer redan har några av de verktyg som krävs, och kommer att kunna använda en rad olika källor för att leta efter 2g iphone delar inklusive skur annonser för de som säljer sina gamla och skadade iPhones till extremt låga priser. En fyra kommer att veta vilka är salvageable för delar, och vilka som inte.

Fives. Den som är en fem är nog inte läsa den här artikeln! Men om du är en tre intresserade av att bli en fem, fem har vanligtvis en stash av begagnade iPhones som han eller hon räddar för delar. Alla de verktyg som krävs är antingen på plats eller lätt tillgängliga, till exempel en lödkolv. En fem kan leta efter delar allt från direkta säljare till auktion webbplatser och platsannonser. En fem kan till och med erbjuda att direkt köpa begagnade iPhones från förvirrade dem, och ge dem kontanter tillbaka, känna till delarna kommer att komma till nytta någon dag när de fastställer någon annans iPhone!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar