torsdag 6 februari 2014

IPhone 4 case-är en väsentlighet för denna känsliga och lysande telefon - Teknik - Kommunikation


Om det finns ett namn inom teknik som människor blint skulle lita på-så är det Apple. Apple har etablerat ett sådant rykte genom åren. Inom området för mobiltelefoner, deras senaste avancemang, är Iphone 4. Låt oss först försöka förstå en del av funktionerna i detta tekniska underverk.

Till att börja med-Låt oss ta hänsyn till mått och vikt av Iphone 4. Måtten är bara 115,2 x 58,6 x 9,3 mm och vikten är bara 137 gram. Därefter för att utnyttja utrymmet på lämpligt sätt, låt oss hoppa till skärmen och de funktioner som är förknippade med det. Det är en LED-bakgrundsbelyst IPS TFT kapacitiv pekskärm med stöd av 16 miljoner färger. Storleken är 3,5 inches, medan upplösningen är 640 x 960 bildpunkter. Några andra förbättringar som har utarbetats, liksom, är-Skrapfettavvisande yta, Multi-touch inmatningsmetod Accelerometer sensor för automatiskt rotera, tre-axliga gyro sensor och Proximity sensor för automatisk avstängning. Därefter hoppar framåt, är de dubbla kameror. Den primära kameran är en 5 MP en med en upplösning på 2592 x 1944 pixlar. Den har också autofokus, LED-blixt och är utrustad med touch fokus och geo-taggning. Det finns en sekundär kamera vänd mot front avsedd för videosamtal genom endast Wi-Fi. Därefter kräver minnet vår uppmärksamhet. Det finns ett internt minne, som har en lagringskapacitet på 16/32 GB och är en 512 MB RAM. Det finns ingen microSD-kortplats finns. Slutligen måste vi kolla batteriets livslängd. I standby-tiden är upp till 300 timmar (2G) / upp till 300 timmar (3G), medan taltid är upp till 14 timmar (2G) / upp till 7 timmar (3G) .

vi då måste förstå betydelsen av Iphone 4 Case. Denna telefon är dock ganska förbättras, är fortfarande mycket sårbara för oönskade åldrande och skador. För just detta ändamål och användning-dvs att skydda denna utsatta gadget-Apple har infört tillsammans med-IPhone 4 Cases. Det finns många andra Iphone 4 Tillbehör som också har införts för att göra användning-en mer bekväm. Några av de mer populära är Universal Dock, Mobile stativ och så vidare. Du måste också kolla in alla de viktiga Iphone 4 tillbehör, såsom-skärmskydd, och så vidare, tillsammans med bekvämligheten att främja dem, till exempel-Bluetooth-tangentbord, och så vidare .

Slutligen, låt oss kolla på prissättning och de erbjudanden som finns för Iphone 4, på marknaderna i Storbritannien. Priset kan nypa en del, men det skulle vara värt varje öre / cent som du spenderar. Och så långt som de erbjudanden är berörda, det finns de erbjudanden, till exempel-IPhone 4 Kontrakt erbjudanden, Iphone 4 Pay as you go erbjudanden och Iphone 4 SIM-fri erbjudanden. Av dessa Iphone 4 SIM-fri erbjudanden är förmodligen den bästa som, i dessa affärer, användarna är fria att byta SIM-eller telefonluren vid någon tidpunkt, utan några bindningar. Dessa affärer är möjliga, tack vare de ledande nätoperatörer!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar