söndag 9 februari 2014

iPhone Tips: Ha mycket god natts s Slumber Med hjälp av din iPhone 4 - hälsa - Wellness?


Har du svårt att sova på natten? Är det svårt att låta barnen somna lätt? Behöver du en god natts sömn för att förbereda morgondagens hektiska aktiviteter ändå, du upplever några problem? Om någon av dessa frågor körs i dina tankar just nu, ha en god sömn är en sak som du eller ditt barn behöver dåligt.

oförmåga att somna snabbt eller oförmåga att upprätthålla en tillräcklig period av att sova flera timmar kallas Insomnia.Insomnia är ett sömnproblem som påverkar miljontals människor världen över, särskilt vuxna. Det finns många aspekter som påverkar sömnmönstret. Dessa är i allmänhet ångest, psykiska störningar, tar i drycker rikligt i koffein, sömnmetoder, grad av aktiviteter, droger tas och många fler. En sömnstörningar har en hel del skadliga utfall.

Det förändrar mental prestationsförmåga, emotionell stabilitet och hela den fysiska hälsan. Människor som inte får tillräckligt med sömn speciellt i närvaro av stress och problem förlorar sin cool och lugn, sin förmåga att göra en korrekt bedömning och slutsats påverkas, och de har en långsammare reflex och reaktionstid. Sömnlöshet är dessutom ansluta till oönskad viktökning. Sömnbrist kan öka hunger framkallande hormoner och minska hungerdämpande kroppsliga hormoner. Det ackumulerade resultatet binging och överätande. Brist på sömn kan också försvaga immunförsvaret och gör individen mottaglig för infektioner och sjukdomar. I värsta fall situationer kommer extrem sömnbrist också leda till döden

Sömnlöshet ska aldrig ta lätt speciellt när det påverkar din livskvalitet, om det är så, är medicinsk inblandning akut behov. Som ett kompletterande ingrepp verktyg, det finns en stor applikation på iPhone som kan hjälpa dig att somna. Försök att söka efter ansökan, en Sleep från App Store. Det fungerar genom att främja komfort och harmoni genom att lyssna på lugn och lugnande ljud och musik.

Ett enkelt bläddra och peka tillåter dig att plocka ut vilka ljudspår som ska bidra till att uppnå avslappning. Det har flera ljudspår dokumenterade från naturen, livet, från musikinstrument, kontemplation, meditation och andra. Den har även en inbyggd timer, en volym-och glidhastighetsjustering. För konsekvent enkel lyssning, fortsätter det valda spåret att spela även när din iPhone kopplar in autolåset eller när du lämnar iPhone app.

Apple iPhone är inte bara utformad för att interagera, också, är det mycket fördelaktigt att ge dig alternativ för hur man ska nå den bästa sömnen som du verkligen förtjänar. Detta omvandlar Apple iPhone till en fördelaktig partner. Som sådan, skulle det inte vara bäst om den skyddas mot eventuella upprörande oväntade situationer i livet? I själva verket kommer du att kunna. Så länge du har en heltäckande iPhone försäkring, är din befrielse garanteras. Bara för ett lätt överkomligt betalning varje iPhone-modell, helt ny och beordrade inne i Storbritannien har rätt till en omfattande iPhone försäkring som innehåller följande egenskaper: en skyddstäckning från stöld, mot illegal telefonsamtal användning, och en försäkring mot skador orsakad av en olycka, eller från stänk eller nedsänkningar. Dessa funktioner är inte bara lämpar sig inne i Storbritannien, om något händer med din iPhone i ett annat land, det är fortfarande täckt och skyddad. Inklusive samtidigt, är en utökad garanti täcker som ger förlängning av den senaste försäkringsperioden. Med alla dessa utmärkta saker i ditt sinne, skulle det inte vara värt att fundera på för din Apple iPhone samtidigt?



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar