fredag 7 februari 2014

Revolutionen av mobil gör drivs av Apple iPhone 4 Black - Shopping - Elektronik


Känd för sina revolutionerande produkter, kommer Apple aldrig att slå sig ner för de elementära och enkla produkter. Den imponerande Apple Iphone 4 Black är ett exempel för det. Omdefiniera mobiltelefoni, det kommer med den magnifika pekskärm. Det är en retinadisplayen över sin eleganta och attraktiva 3,5 inches widescreen som besitter kvalitet multi-touch input display och ger en oklanderlig upplösning på 960 x 640 pixlar. Skärmen är avskärmad med fettavvisande ytbehandling för att göra det fingeravtryck-resistent över fronten samt en back och därför håller din Iphone 4 SIM-fri alltid ung.

När du läser Iphone 4 Review hittar du om de vanliga applikationer för meddelandetjänster såsom SMS (trådad vy), MMS, e-post, och Push Email. Handenheten är det bäst att surfa till netto och ger snabb och snabb anslutning till GPRS och erbjuder WLAN (Wi-Fi)-anslutning. Det bäddar Safari Apple webbläsare som gör navigeringen genom webbsidor enkelt och bekvämt. Annat än det, uppvisar den anslutning via Bluetooth och USB, vilket låter dig synkronisera telefonen med andra enheter och nätverk och utföra dataöverföring.

Framåt till andra funktioner, en av de märkbara funktionerna i Iphone 4 Smartphones är videosamtal. Ett stort hav av multimediaapplikationer och funktioner gör att Apple Iphone 4 Svart. Du kan ta bilder och spela in videoklipp med sin kraftfulla primära kamera på 5,0 MP. Att improvisera fotografering hittar du funktioner som geo-taggning, autofokus, och hjälp av LED-lampor i svagt ljus område. Dessutom kan du redigera bilder och videoklipp med effekter i de applikationer som bildredaktör och videoredigerare.

några enastående funktioner som reptåligt glas baksidan och brusreducering Apple Iphone 4 Svart säkrar en tydlig plats. Det ger dig en dedikerad mikrofon och som hjälper dig att få smidig konversation med dina nära och kära. Du kan hitta nya destinationen och leta efter nya platser med hjälp av GPS och Google Maps. Det interna minnet av Iphone 4 SIM-fri är 16 GB och det betyder att du kan spara all den databas du föredrar att lagra och som kan innehålla bilder, bilder, videoklipp och andra arbetsrelaterade filer. Priset för denna revolutionerande gadget är rimligt märkt och det balanserar med de program och funktioner det bäddar in.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar