lördag 8 februari 2014

iPhone Tips: Bukarest Travel Directory Guide på iPhone - Teknik - Prylar och Gizmos


En av de viktigaste att ta med på en resa i Bukarest, Rumäniens huvudstad, kan vara en reseskildring guide. Icke desto mindre kommer att få en tillsammans med dig göra dina händer fulla, särskilt när du har massor av saker som minnessaker varor tillsammans med dig. Det finns dock ett val som kommer att rädda dig från onödiga distraktioner, det är ingen annan än din Apple iPhone.

Sanningen är, det finns en användbar applikation som du nu kan ladda ner till din iPhone. När du besöker App Store, försöka hitta programmet, Bukarest i fickan: Viktiga City Guides. Detta är en detaljerad katalog reseguide eftersom den består av information om platser där du kan förbli, äta, shoppa, tillbringar en stor night away och många fler.

Dessutom, i fall du är i behov av någonting till exempel mediciner eller paramedicinsk service, helt enkelt ta en titt på katalogmenyn, och du kan nu ringa eller besöka platsen själv. Den innehåller urbana stadskartor i Nord-, Central-och södra Bukarest, förutom geografisk karta över Rumänien. Om du planerar att komma runt metropolen med tåg, den har en metro-tågstation kartan likaså. Andra fantastiska funktioner som finns på den här appen är valutakurstabellen, väderrapport, en GPS-locator och YouTube-videoklipp om Bukarest.

När du än reser på jorden, är Apple iPhone en viktig följeslagare som du kan ha. Det tjänar både din kommunikation och resa styrbehov. Detta särskilt iPhone app gör det väl - älskade gizmo något att värdera om på länge. Med de fantastiska fördelar som Apple iPhone medföra, skulle det inte vara vettigt att ha det skyddat mot någon av livets oförutsägbarhet? I själva verket är det möjligt. För dem som har en helt allomfattande iPhone försäkring med dig, kommer alla dina bekymmer vara borta

För en prisvärd premie, en helt omfattande iPhone försäkring täcker alla Apple iPhone-modeller som köps i Storbritannien från stöld, otillåten telefonsamtal användning och från skador orsakade av olyckor, spill och nedsänkningar. Denna försäkring tjänst har också en internationell täckning som ger skydd inte bara i Storbritannien utan dessutom var som helst i världen. Dessutom kan försäkringstagarna få ha en utökad garantiskydd som ger dem valet att utöka sin nuvarande planen längre. Med detta tilltalande rådgivande till hands, inte skulle det vara ett smart drag för att få Iphone 4 försäkring på din iPhone också?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar