torsdag 13 februari 2014

Hur man byter den Aluminum iPhone del till din mobiltelefon - Teknik - Mobiltelefoner


p Om du behöver hitta ersättningsaluminium iPhone del, kan det vara en av två saker. Först, är den vanligaste aluminium iPhone delen eftersökt är den invändiga plåten som vilar mellan mobilens främre plattan och logikkortet bakom. Det skyddar logikkortet, medan bakstycket skyddar sin andra sida. För det andra, en annan aluminium iPhone del ersätts ofta är själva bakstycket gemensamt med iPhone 2G mobiltelefoner.

3G-modellerna har i allmänhet hårda, svarta skal som skyddar deras inre, medan 2G släpptes med en aluminium yttre skal. Eftersom 3G och nu 4G iPhone är vanligare, att ersätta aluminium iPhone del du är ute efter är sannolikt den inre plattan. Dock kan även de 4Gs erbjuda all-aluminium.

interna aluminiumplåt skruvar in i både det främre skalet samt logikkortet. Du kan ganska enkelt koppla bort iPhone logikkortet från denna aluminiumplåt med hjälp av en liten Phillips skruvmejsel. Logikkortet ansluter i allmänhet vid en handfull platser längs dess yttre kant med aluminium iPhone delen. Att vara aluminium, och att vara en produkt av Apple, kan du räkna med att de reservdelar är inte mycket billig. Även om du köper en ny iPhone är säkert dyrare, kan ersätta vissa viktiga delar kör ganska hög. Det kan vara bättre för dig att hitta en ersättare aluminium del på nätet.

först utbilda dig själv om de frågar priser för den reservdel du söker. Om du söker en aluminium yttre skal, då ska du skilja mellan den och den interna aluminiumplåt. Forskning hur mycket tillverkaren eller återförsäljaren debiterar. Det kommer generellt att vara mer än vad säljande tredje parter efterfrågar. Naturligtvis, se till att du inte köper något som olagligt att porträttera sig själv som en Apple-produkt, om det faktiskt inte. Du kan dock gå för produkter som fungerar med din iPhone utan att vara Apple. Så länge de gör susen och gör telefonfunktionen, varför inte spara lite extra pengar om du kan hitta ett sätt?

andra, hitta ett företag på nätet som säljer ersättnings iPhone delar. Aluminium iPhone delen är säker på att säljas av dessa företag, precis som den interna logikkortet eller SIM-kort facket. De kommer att förklara för dig hur man väljer din produkt och hur man kan göra betalningen. På kort tid kommer du att få reservdelen och vara redo att installera det. Naturligtvis kan du ta reservdel och mobiltelefon till en expert och få dem göra jobbet åt dig. Eller så kan du byta ut aluminium iPhone del på egen hand. Valet är ditt och beror på din komfort nivå samt budget. Du ska veta, dock att ersätta denna aluminium del är en relativt enkel och lätt process.

Det är i princip hur du kan byta ut aluminium iPhone-delen och spara lite pengar i processen. Det finns ingen anledning att spendera massor av pengar på en del som lindar upp närmar sig den totala kostnaden för telefonen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar