söndag 2 februari 2014

Topp rekommenderade iPhone 4 Tillbehör - Datorer


För det mesta, är Iphone 4 en produkt som gör att du kan göra en hel del, utan att behöva något annat. Många människor är dock vill ge sin telefon ännu fler funktioner, så massor av tillbehör är gjorda för det. Produkter som fall och Spärrar utför mycket praktiska funktioner, medan vissa ger dig möjlighet att förbättra prestanda för vissa funktioner på telefonen. Följande är några Iphone 4 tillbehör som många användare att hitta hjälp.

En reseladdare är ett måste för de flesta människor som tillbringar timmar om dagen i en bil. Du kanske tycker att det är en nödvändighet mer än en bekvämlighet att kunna ladda telefonen när du reser eller pendlar. Det finns en mängd alternativ att välja mellan i mobilladdare. Många av dem kommer att ladda telefonen med hjälp av ström från bilens cigarettändare. Försök lokalisera dessa från Apple Store eller annan online-återförsäljare. Oavsett om du reser för arbete eller nöje är det en bra idé att ta en väggladdare tillsammans också.

Att ha ett bra fall för din Iphone 4 är mycket viktigt, och det är ett tillbehör alla borde ha. Du kan antingen en hård väska eller ett läderfodral. Några fall är utformade för iPhone 4s, till exempel färgglada och snygga iFrogz Case. Om du vill ha en tunn men hård väska som förhindrar skador på din telefon, är detta ett bra val. Det gör att du fullständig tillgång till alla funktioner på telefonen. p Det finns många ställen på nätet där du kan hitta mer ovanliga typ fall, till exempel på Etsy, där människor säljer alla typer av egna hantverk. Du kan välja vilken typ av händelse som du vill, men kom ihåg att skydda din Iphone 4 på något sätt.

En cool accessoar som kan låta dig ansluta eller ladda din iPhone till dina högtalare, är dator-eller TV Iphone 4 Dock. Detta gör det inte bara lätt att ladda telefonen, men ger dig möjlighet att hålla telefonen upprätt vilket kan vara praktiskt om du tittar på bilder eller videor. Om du håller din iPhone i dockan, alltid vet var den är. Du har också möjlighet att få den något dyrare Apple Universal Dock, som kommer att arbeta med någon av Apple-enheter, om du har rätt dockinsatser. Sammanfattningsvis kan du hitta alla typer av iPhone-tillbehör, men du bör fokusera på de som du verkligen kan dra nytta av. Du behöver antagligen inte alla tillbehör som du hör om, även om många av dem låter lockande. Du kanske har hittat en del av tillbehör inom denna artikel för att vara perfekt för dig och andra inte så mycket. I varje fall bör du stanna melodi till den senaste tech nyheter, nya tillbehör introduceras hela time.Practical och roliga tillbehör för Iphone 4

Som du säkert vet, det finns många tillbehör som du kan få för din iPhone 4, mer än du kan hänga med. Även om det finns många tillgängliga finns det bara ett fåtal väsentligheter som kommer att förbättra din totala upplevelse, t.ex. högtalare och färg skinn. Vi kommer att täcka några av dessa här.

Ett nödvändigt tillbehör som du inte kan vara utan någon iPhone är ett skärmskydd. Du vill inte få ett high end-telefon som kan skadas eller repas. Zagg s shield är en bra skyddande hölje för att överväga om de många tillgängliga. Det genomskinliga skyddet är så tunt att det är knappt märkbar, men det är fortfarande otroligt tålig. Den är gjord med nano-minne teknik och det är perfekt för att skydda din telefon mot repor. Du är också mindre benägna att släppa telefonen, eftersom detta skydd också förbättrar greppet. Du kan skydda din iPad, iPod eller andra bärbara enheter som använder dessa typer av omslag också.

Alla som har en Iphone 4 bör ha en kvalitet fall för att hålla den skyddad. Du kan antingen en hård väska eller ett läderfodral. iFrogz gör ett fall som var utformad för iPhone 4, och det är en effektiv val för att skydda din telefon. Om du vill ha en tunn men hård väska som förhindrar skador på din telefon, är detta ett bra val. Du kommer inte att behöva ta bort telefonen ur fodralet för att använda någon av dess funktioner.

Craft webbplatser som Etsy är värt att kolla in om du vill ha ett mål eller påse som är mer original. Kom bara ihåg, att fallet är inte bara för syns skull, det verkligen behövs för att hålla din Iphone 4 skyddad.

Stötfångare är en Iphone 4 tillbehör som tjänar ett mycket praktiskt syfte. Stötfångare kan bidra till att ge dig bättre mottagning när du talar i telefon. Vissa användare av iPhone finner att i vissa områden, när de håller telefonen på ett visst sätt, signalen är blockerad. Stötfångare se till att du inte stör telefonens mottagning när du håller i den. Det här är ett enkelt sätt att fixa detta mindre problem i Iphone 4 design (som Apple har ifrågasatts, men vissa kunder tror existerar). Stötfångaren för iPhone 4 kan köpas direkt från Apple. Du kanske har hört att stötfångare var fria, men detta var ett tillfälligt program som Apple upphörde 2010. Avslutningsvis, det finns så många iPhone-tillbehör som finns att köpa, men anser att bara få de som du tror att du behöver. Du kanske inte behöver alla de tillbehör som finns, även om de kan vara lockande. Du kan hitta de tillbehör inom denna artikel till hjälp och andra kanske inte. I varje fall bör du stanna melodi till den senaste tech nyheter, nya tillbehör introduceras hela tiden.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar