tisdag 11 februari 2014

De mest fördelaktiga iPhone strategier och metoder - Hobby


Den iPhone är nu säker på att få en av många storsäljande Apple-lösningar genom tiderna, och lanseringen är att få efterlängtad av miljontals köpare över hela världen. Även om iPhone har egentligen inte införts ännu, det finns en mängd olika iPhone tips och tricks som kan komma till nytta förståelse nu.

iPhone Förslag och metoder

När det kommer till iPhone tips och tricks, en av de finaste kommer att innebära olika sätt att göra den nedre ringsignalen om iPhone starkare. Det är viktigt eftersom det i själva verket en av flera mest typiska klagomål angående iPhone är det faktum att det är dessa typer av en reducerad ringsignal kvantitet. För alla som är bland de många människor som finner detta för att få ett problem, då inte mindre än du hittar iPhone tips och metoder är det möjligt att använda för att göra något åt ​​det.

Du kan lätt lösa detta problem genom att använda en skräddarsydd ringsignal istället än dessa som finns tillgänglig om systemet, och se till att ringsignalen du hamnar plockning är verkligen ett högt, stort frekvens ljud.

Ännu en underbar förslag består av hur man kan observera Google video runt din iPhone, tillsammans med den handlings viktigt här är också otroligt enkelt. Med tanke på att iPhone Safari-webbläsare inte stöder Flash, Apple bolaget därför behövde uppstå upp med en ny ansökan om din gadget som kan göra det enkelt för strömmande videoklipp för att utföra på det, och ändå fungerar inte på Apples nya applikation.

Du kan ändå hitta olika YouTube-filmer som ger dig bit för bit guider i trick som är absolut nödvändigt för att visa Google videoklipp korrigera från en iPhone.

En annan av de bästa iPhone förslag och tricks innehåller strömmande ljud från din iPhone till Bluetooth-headsetet. Detta kan vara en viktigare situation främst eftersom många människor hade varit ganska missnöjd när de fick veta att Bluetooth har A2DP profilen inte buntas från iPhone karakteristiska checklista. I ett försök att använda Bluetooth måste enheten vara lämpliga med specifika Bluetooth-profiler.

För att uppnå detta måste du koppla ihop ett Bluetooth-headset tillsammans med din iPhone, switch runt headsetet för att se till att det möjligen skulle kunna utföra handslag med hjälp av iPhone, och så fort du är klar med detta måste du gå i Visual Voicemail skärm och kran på ljudknappen inne i övre lämplig hörnet. Du kan då få en ljuddialog sortiment, från vilken du väljer Headset alternativ, varefter du växla över på iPod och börja spela din nya musik eller video.

Det finns flera andra riktigt fantastiska iPhone riktlinjer och tricks som du också kan använda, som alla kan vara genuint fantastiskt bara för att de hjälper dig att få mycket mer från din iPhone-enhet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar