tisdag 18 februari 2014

5 Grymt iPhone Apps Omgjort för Android - Teknik - Mobiltelefoner


I apps avdelning, är iPhone ledande närvarande över Android-telefoner. Hittills finns det cirka 230.000 apps tillgänglig i Apple Store för iPhone-enheten. I jämförelse finns det några 70.000 applikationer för Android-telefoner. Dessa siffror förändras varje dag, eftersom fler och fler applikationer läggs till varje grupp. Men enligt branschexperter, i den takt som apps nu produceras, är det troligt att i mitten av 2012 kommer det att finnas fler Android Apps än iPhone eller iOS-appar (iOS är operativsystemet plattform för Apple-produkter som iPhone , iPod Touch och iPad).

En anledning till Android Apps kommer snart fler än iOS-appar är att, enkelt uttryckt, det finns större efterfrågan på Android-appar. I den smarta telefonen marknaden, har Android det obestridliga bly. Fler telefontillverkare har infört operativsystemet Android, medan den enda smart telefon som använder iOS-plattformen är fortfarande bara i iPhone. HTC, Samsung och Motorola alla använder Android i sina smarta telefoner, och sju av deras modeller har gjort det till topp tio listan över de mest populära smarta telefoner i USA idag. Med fler telefoner och fler människor på Android-tåget, apps utvecklare har händerna fulla skapa fler Android apps för att tillgodose den enorma efterfrågan på marknaden.

Inte överraskande har vissa iPhone apps omvandlats till Android-versioner och installeras i fullt fungerande läge i Android-telefoner. Som ett resultat av ett antal av de mest populära iPhone-applikationer har nu sina Android motsvarigheter. Här är fem av de trendigaste och mest användbara program som nu finns i både iOS och Android-enheter:

1. Dropbox - Det här är en mycket hjälpsam "moln"-tjänst som gör det möjligt för användare att lagra filer och sedan synkronisera dem automatiskt över olika prylar eller datorer. Med ett Dropbox-konto-som kommer gratis, förresten-en person lätt kan få tillgång till filer som han sparade på sin Windows-dator, iPad, iPhone eller Mac-dator. Detta är en perfekt lagringslösning samt svar på fil-synkronisering problem med människor som använder flera datorenheter.

2. Evernote - Det här är ett antecknings app som också använder "cloud-synkronisering" för att uppdatera kopior av viktiga anteckningar som en person kan göra och hålla på flera enheter. Obs tagande är en viktig funktion för smarta telefoner (och oumbärlig på jobbet), och med Evernote, har en person som alltid har tillgång till alla sina anteckningar oavsett vilken enhet han har till hands.

3. Documents To Go - Det finns en gratis version av detta dokument visning och redigering app för både iPhone och Android-telefoner. Den fria app gör text-och tabelldokument, som liknar Word-och Excel-filer. Men det är inte kapabla att göra bildspel som de i PowerPoint-filer. För dem som vill ha PowerPoint-liknande funktionalitet, behövs en uppgradering till den fullständiga versionen. Denna uppgradering kommer också att ta bort vissa restriktioner som finns i den fria versionen.

4. Amazon Kindle - Denna mobil app låter en person bläddra igenom mycket välsorterad Kindle bokhandel. Appen låter även en köp, ladda ner och läsa böcker som han har valt. Den nedladdningstiden är ganska snabbt, ofta tar mindre än en minut.

5. Pandora - Denna app används för att strömma låtar eller ljudfiler. Användaren kan göra sin egen spellista genom att söka efter låttitlar eller artistnamn.

om du letar efter det senaste programmet informationen se till att besöka /



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar