fredag 14 februari 2014

Det är lätt att köpa iPhone Delar - Teknik - Mobiltelefoner


Alla känner någon som bara verkar ha en talang för att laga saker. Vare sig det är en dator, bil, eller trasig vas de kan göra det hela så gott som ny. För resten av oss, titta på en trasig bit av elektronisk utrustning är detsamma som att försöka dechiffrera forntida egyptiska hieroglyfer. Utan en hel del böcker och tid, vi är clueless. Men med en vikande ekonomi och en allt större omsättningshastighet för hur vi går igenom nya telefoner, beslutar att kasta ut en något skadad iPhone är inte längre ett alternativ. Även om det är mer förnuftigt att fixa det, många människor gör det inte. Detta är i stort sett på grund av rädslan att det kommer att vara nästan omöjligt att köpa iphone delar och fastställa en telefon solo. Faktum är att det är med tillgång till internet och en liten ambition enklare än någonsin att köpa iPhone delar och fixa en telefon med bara ett litet råd från proffsen.

Det första steget i processen är att inte springa ut och köpa iphone delar, det första steget är diagnos. Vissa saker, som en sprucken skärm, kan vara lättare att sätta fingret på än andra. Försök att söka efter svaret på ditt problem på nätet, och begränsa alternativen på vad som kan gå fel. Därefter är det dags att hitta en fri DIY reparationshandbok eller felsökningsguide på nätet. Om reparation som måste vara nere låter som något du kan göra, är det dags att gå för det. Om hot och förvirring fortfarande vara ett problem, kan det vara dags att leta efter reparation. Oberoende av rutten från och med nu nästa steg är att köpa iphone delar.

När en person bestämmer sig för att köpa iphone delar, inte bara är de sparar pengar på att köpa en helt ny telefon, men det är en jord smart beslut också. Med elektroniska varor som den snabbast växande kategorin av kommunalt avfall, kasta ut gamla iphones, mobiltelefoner, MP3-spelare, DVD-spelare, digitalkameror och mer är bara en dålig springa beslut. I stället för att kasta bort pengar samtidigt förstör planeten, är det möjligt att spara lite grönt samtidigt vara grön. Det är lätt att inte bara köpa iphone delar, men att sälja gamla elektronik och blir därmed en del av elektronikåtervinning cykeln. Istället för att kasta ut en milt skadad iphone, köpa iphone delar på nätet, gör reparationen, och få ett annat år av den gamla telefonen.

Några av de vanligaste iphone reparationer kan ses i de trender när folk köper iPhone delar. Många iPhone-användare måste byta ut sina batterier, frontpanel, display montering, antenn skal, eller USB-laddare. Tidigare en del av dessa yt reparationer, är det också möjligt att köpa och byta mer komplexa delar som talare hörsnäckan, LCD-skärmen, de mic och högtalartelefonen moduler, dockningsenheten moderkortet montering, SIM bilhållare, den trådlösa antenner & antenner pad, kameramoduler, och mer. När användare köper iphone delar på nätet, är de delar sorterade efter specifik modell, så se till att ta en extra par minuter för att matcha din trasiga telefon med de delar som köps. Få smart och köpa iphone delar idag istället för att låta hundratals dollar gå till spillo!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar