måndag 10 februari 2014

Paus App nedladdningen är iPhone Tips och tricks - Affärs


Har du någonsin använt en app och det har blivit helt frusen? Du kan faktiskt använda en kraft sluta på det genom att trycka på hemknappen i minst sex sekunder. Om det inte fungerar, slå av iPhone och slå på den igen. Tryck och håll "Sleep / Wake" knappen i några sekunder tills ett rött reglage visas och dra sedan reglaget. Tryck sedan och håll nere "Sleep / Wake" knappen tills Apple-logotypen visas. Om hela iPhone låser upp - det kan hända - tryck och håll inne "Home" knappen och "vila / vakna" omkopplare för åtta sekunder. Du ser skärmen bli svart, och sedan Apple-logotypen visas som iPhone startas om.

mest populära sättet att fixa en "igenmurat" iPhone eller iPod Touch är genom att sätta den i DFU-läge. Det är knepigt, men det kommer att lösa den där irriterande fastnat Apples logotyp vid uppstart. För att göra detta måste du stänga av enheten. När den är helt avstängd, tryck och håll in strömknappen. Räkna till 5 och tryck sedan och håll hem-knappen (håll strömbrytaren intryckt fortfarande). Räkna till 10 och sedan släppa på strömbrytaren (hålla hemmet knappen nedtryckt). Räkna till 30 och du bör höra lite anmälan att enheten hasbeen tas i DFU-läge. Nu kan du återskapa den i iTunes. Varje gång jag trodde jag "igenmurat" min iPod Touch, har detta fast det. Håll hemknappen, tryck sedan på "Power / Sleep" knappen, skärmen kommer tillfälligt att blinka, och iPhone nuvarande skärminnehåll kommer att sparas i kamerarullen.

Efter att ha läst en artikel (eller e-post) Jag hatar att behöva bläddra tillbaka upp till toppen. Bara att läsa en annan. Tack och lov Apple har löst det här problemet för oss (i de flesta program). Det är också enkelt. Tryck bara på "statusraden" högst upp på skärmen (det är där tiden är). När du är i MobileSafari och e-postprogrammet som du automatiskt bläddra tillbaka upp till toppen av sidan (eller e-post). Detta fungerar även i vissa 3: e parts program från App Store. Så om du någonsin fånga själv rulla tillbaka upp. Prova denna lilla tip.To göra saker snabbare, kan man ibland komma undan med att inte sätta i TLD för ett domännamn. Detta fungerar inte hela tiden (beroende på populariteten av webbplatsen), men det blir det rätt för det mesta. Du måste ha Google inställd som standardsökmotor för att detta ska fungera. När detta är inställt, kan du bara sätta "äpple" i webbläsaren och tryck på "Go". Det kommer automatiskt att ta dig till Apple.com hemsida.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar