onsdag 12 februari 2014

iPhone 4 tekniker som du förmodligen inte lära sig - Teknik - Prylar och Gizmos


iphone tips som ofta Kan vara du förmodligen inte visste

smartphone till exempel Apple Iphone 4 kommer med en enorm klass av funktioner. Naturligtvis vet ägarna inte vet alla funktioner. Det kan vara viktigt att du helt enkelt lära dig varje Iphone 4 trick i utmärkt tillfälle, på det sättet att du kan göra din upplevelse förbättras ytterligare på varje dag. Jag skulle helt enkelt vilja öka hela processen att lära sig alla de funktioner genom att ge dig tillgång till alla eller några av Iphone 4 strategier jag känner till.

1) Redigera din nuvarande e-post är verkligen lätt när du använder din Iphone 4, du kan vilja ta bort dessa för sig eller till och med på en gång. För att du ska ta bort alla huvudet bara för att redigera funktion och väljer alla. För att ta bort en viss e-post bara dra på just e-post från höger till vänster.

2) Om du vill skriva snabbt helt enkelt bara peka inom mellanslagstangenten, kommer det att både sätta en tid eller kanske en plats. Därför skriver du snabbare.

3) Det här är verkligen ett exempel på min personliga favorit Iphone 4 tekniker, genom att helt enkelt peka på skärmens nedre plats kan du lätt hitta vägen genom sin telefon.

4) Apple Iphone 4 har anmärkningsvärd Säkerhetskopiering tillsammans med synkronisering funktionalitet. Användare skulle kunna minska oönskade störningar medan åtagande så genom att ta bort din sim när back-up börjar. Detta kommer inte att gå svårigheter för enheten samt kunder kan använda en annan enhet för att ringa samtal bara genom att sätta in SIM-kortet.

5) Placera ikonerna var du vill genom att trycka tillsammans med att dra dem alla där allt du behöver till bildskärmen.

6) Många av de webbplatser som du är på kan monteras på iPhone 4: s skärm genom ett snabbt dubbeltryck på en kolumn.

7) Site ikoner kan sättas in på startskärmen i fall du träffar på ikonen plus

8) Apple iPhone mikrofon har en knapp som gör att du en flera funktioner i tids samtal.

Jag är säker på att rätt efter att ha studerat alla på listan Iphone 4 tips ovan nämnt att du har mycket roligt tillsammans med din Iphone 4 och även använda den till sin finaste som bär mer användning du kommer att se många fler sådana tips på likaså. Fler Iphone 4 trick? se resurs rutan nedan och njut av våra tips, tricks och handledning för din iOS-enhet och iOS uppdateringar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar