måndag 17 februari 2014

Hur man hittar de bästa iPhone 3G delar - Teknik - Mobiltelefoner


iPhones bryter, och behovet av iPhone 3G delar är som bäst. Nu kan du lära dig var du hittar alla iPhone 3G-delar som du behöver för att göra din handdator vara igång igen.

"Det förändrade mitt liv". Det är så de flesta iPhone-entusiaster väljer att beskriva den lilla bit av magi de har i sin pockets.From göra telefonsamtal till textmeddelanden, surfa på internet, ladda ner foton, videor, program, lyssna på musik och så mycket mer, det lilla arbete konst som vi lärde känna som iPhone 3G kan göra allt när som helst, var som helst.

Men för dem vars öde valde att byta ut en rejäl summa pengar med den tidigare nämnda bit av maskiner det kommer till en ny fråga, "vad man ska göra när min lilla teknik underverk (som alla moderna tekniska underverk) kommer att vara i behov av för reparation? ". Vissa kan rusa till närmaste Apple-butik och få de yrkesverksamma där göra vad de betalt för att göra, men detta kan slå hål på fickan så stor som iPhone själv. För övrigt väl turen på sin sida, med ett resultat på online webbplatser staplade med ersättnings iPhone 3G delar och med lite online forskning du kan hitta kunniga guider som hjälper dig byta ut dem själv på en obetydlig pris jämfört med alternativet.

Var ska leta? De flesta tror att på väg mot jättar som eBay eller Amazon är det bästa att göra, men när det kommer till det, kan det vara svårt att veta om du verkligen får vad du betalar för. Ett bättre alternativ är att gå till företag som är specialiserade på ersättningar för iPhone 3G delar och det är här du ska börja. Genom att förlita sig på en anläggning som specialiserat sig på dina behov, du se till att du får det bästa vägledning och att du köper varken mer eller mindre än vad du behöver.

Du kommer att häpna över den mångfald av iPhone 3G delar som du kan hitta, från det vanligaste som ett batteri till den svårare som ett moderkort eller en LCD-display.

Så oavsett vilken ersättning iPhone 3G delar du behöver, du kommer att bli överraskad av de besparingar du kommer att göra med bara lite "gör det själv" attityd.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar