fredag 21 juni 2013

Vad är attraktionen av iPhone: iPhone Företagande Användning - Hur din iPhone kan hjälpa dig Mogna - Teknik


Nya Apple Iphone 4s alternativ och prissättning kommer att överraska oss alla. Även om det är utan att släppas och det finns ingen officiell information om något särskilt releasedatum, men, men det är positivt massor av spekulationer kring den. Per den kunskap, är Iphone 4s planerad att släppas under sommaren 2011, vilket sammanföll med Apples traditionella juni-juli och skulle lanseringen av senaste iPhone-modeller. Så långt som jag är inblandad, förefaller januari 2011 dessutom vara en trevlig releasedatum. Detta kommer dessutom hjälpa Apple lämpligt antennen problemet tydligt i den nuvarande IPhone 4. De kommer också att införa en annan modell 4 med rättelse måttligt än att vänta på femte delbetalningen.

Sporting en all-time signifikant upplösning bildskärm på 960x540 pixlar som ger en bild överlägsen kvalitet på 326ppi, här filen ändå förblir obesegrad på nästan alla andra smartphone eller tablet, för den frågan. Följaktligen bör dess identifiera, displayen skärmupplösning avsedd för att vara så skarp som näthinnor i våra ögon inte skulle ha förmågan att urskilja några personliga pixlar. Utan tvekan, detta försäkrar uppfylls som utställningen är i sanning kristall mycket tydlig och skarp på denna resolution, med text och teckensnitt som visar upp så förnuftigt som print, även om grafiken, webbplatser och skott onekligen väl kommer att leva på sina tre 0,5-tums pekskärm. Genom att använda en upplösning som är mycket bra, det sannolikt kom som någon chock att dess efterföljare iPhone 4SS även nu rigolade en liknande resolution, med tanke på det är alltid osäkert om hur mycket ökade det kan förbättras ytterligare mer, eller om det råkar vara ens priset utvecklas på något sätt under att börja med platsen, eftersom med all sannolikhet våra ögon inte skulle ha möjlighet att informera den huvudsakliga skillnaden!

diskutabelt avgörande egenskap för många när man väljer en helt ny digitalkamera telefon för många, har Iphone 4s en mycket lyckad 5 megapixel kamera. Detta kan ibland inte låta som den högsta upplösningen, eftersom dessa dagar de flesta nya smartphones har en digitalkamera med en upplösning på 8 megapixlar. Ändå, vid tiden för dess release, var det en av de vitala imponerande, och till denna dag kan det faktiskt ändå ge många nya smartphones en kör för sina pengar i form av sina bilder kapacitet. Den digitalkamera kan fånga videofilmer i 720p high definition och kommer med en LED-blixt, autofokus annons geo-taggning. Det finns olika bilder appar som kan laddas ner öka kamerans prestanda ytterligare. Du kan se varför digitalkamera på detta system har bidragit till dess popularitet.

Genom att ha en uppgraderad digital kamera till fem megapixlar som nu kunde skjuta videoklipp i HD 720p upplösning, fullbordar detta uppenbarligen hela sviten av elementet uppgraderingar som har konstruerat Iphone 4s ett spel växlare eftersom dess release i 2010. Som då, slutade ganska mycket alla dess primära konkurrens från Samsungs Galaxy S2 till HTC: s Sensation etc upp byggda direkt i 2011 i reaktion mot iPhone 4S. Samtidigt några av dessa andra top notch gevär kan ha trängts undan av Iphone 4s i en spec eller två (som Apple svarade med hjälp av iPhone 4SS), fortsätter det faktum ändå vara att ingen annan smartphone hittills kan matcha upp slickness och enkelhet i användningen av Apples iOS fem arbetar runt iPhone 4S, om inte iPhone 4SS. Även om nu i 2: a plats driver dess efterföljare iPhone 4SS.

Om du trodde att iPhone för är riktigt smidig och tunnare än 3gs, kommer Iphone 4s överraska dig mer. Det kommer att bli ännu tunnare än den nuvarande och kommer att ha ett blankt glas tillbaka. Skärmen kommer att vara fullt scratch och okrossbart. De mobiltelefon användare kommer att ha möjlighet att överlåta helt olika toner för olika e-postkonton. Sanna GPS kommer sannolikt att byggas in också. Oroa dig inte, här är de goda nyheterna. Priset för Iphone 4s kommer att likna det nuvarande priset på IPhone 4. Apple Iphone 4s har varit valet för hundratusentals kunder sedan starten sommaren 2010. Men varför har det bekräftats att vara så populär? I den här artikeln ska jag ta en titt på några dess viktigaste funktioner för att söka reda ut. Dessa är bara några av de alternativ som bidrar till populariteten av iPhone 4S. Som en av de populära smartphones på jorden det finns en sak för alla.

När Apple presenterade sin nya iPhone 4S en handfull månader tillbaka, var det absolut som om en kortsiktig vansinne nedsteg till platsen, med de flesta människor sover utomhus handlare att ha sina fingrar om de mest populära levererar i tech stora. Apple innehåller en kult-liknande efterföljande och nästan alla från stationär dator hjälpa män till stilfulla musiker är redo att kasta upp sina fingrar och säga "jag är en Mac". Men vad är så extraordinärt om iPhone 4S i alla fall? Varför många av krångel? Kan vara hyped-up kick off för nya iPhone praktiskt taget ingenting utöver en intelligent internet marknadsföring taktik eller är det något med avseende på den nya produkten vilket innebär att vi endast behöver ha det?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar