torsdag 13 juni 2013

iPhone 4s fall och andra coola tillbehör - Teknik - Mobiltelefoner


Du kanske har köpt den senaste telefonen från iPhone stabilt, men du är inte riktigt i iPhone klubben om du inte äger några av dessa coola tillbehör som är särskilt utformade för dessa telefoner som Iphone 4s, Apple TV, dockningshögtalare, listan är oändlig. Här är en lista på några tillbehör som är särskilt utformade för den senaste aktören, iPhone 4S:

Phone Cases: När du betalar mer än $ 400 för en telefon, är det viktigt att du skyddar den från repor och skador. Men det bästa med dessa fall är att dessa kommer i en mängd olika stilar och budgetar. Du kan antingen välja från en OtterBox Commuter Series Fodral som säljer för strax över $ 30, eller boken stil case som ser ut som en hård bunden 10 år gammal bok som är din för ca $ 50. Och om du funderar på att köpa något snyggt, välja från den handgjorda Iphone 4s skal som är tillverkad av högsta kvalitet läder, och är prissatt till drygt $ 20.

Men se till att din väska passar Iphone 4s. Det finns en liten skillnad mellan iPhone 4GSM och den normala Iphone 4s, så du kommer att behöva kontrollera om det passar bra. Även om formen inte har förändrats, har placeringen av knapparna ändras. Se till att du köper en IPhone 4 skal som passar båda typerna.

iPhone Travel Stand: Tack till Siri, handsfree kommunikation via iPhone är nu betona gratis. Denna resa stativ är perfekt för resor resor, speciellt långa flygningar. Stativet tiltar i precis rätt vinkel för att passa perfekt på alla bord, skrivbord eller flygplan facket, och gör att du kan använda telefonen i liggande läge. Och när den inte används, kan den lagra dina hörlurar.

skärmskydd: Om en IPhone 4 skal räcker inte, prova att använda ett skärmskydd. Om än dyrare, dessa är säker på att skydda fram-och baksidan av din telefon och kan hindra den från repor.

Apple TV: Att njuta av AirPlay-funktionen, se till att du köper Apple TV. Den här coola gizmo kan du titta på iTunes filmer och Netflix innehåll. Du kan också strömma videor, bilder och musik på din storbilds-TV.

SLR Mount: Nu är detta kanske låter galet för vissa, men om du äger en iPhone och är en fotografering missfoster, är detta iPhone SLR Mount säker på att behaga dig. En adapter, kan du bifoga en mount Canon EOS eller Nikon SLR-objektiv, vilket tillåter dig att ha ett teleobjektiv, vidvinkel eller fish eye vinkel.

Som tidigare sagt, att äga en iPhone är inte tillräckligt, måste du äga dessa coola prylar för att verkligen komma in i eliten klubb för smartphone-användare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar