söndag 9 juni 2013

The Amazing Blackberry Storm mobiltelefon - Teknik - Mobiltelefoner


Blackberry mobiltelefoner har blivit känd för sina användarvänliga Qwerty-tangentbord. Inom näringslivet, har BlackBerry mobiltelefoner har reagarded som vinnare i att vara den perfekta side-kick för läkare, jurister och yrkesverksamma inom olika arenor. Även iPhone anhängare och bärare av Google mobiltelefoner, som har haft erfarenhet av Blackberry mobiltelefoner säger att som för funktioner, inklusive SMSing, Björnbär är bäst. Inom området för smarta telefoner, är de naturligtvis inte släpar efter heller. För dem av oss människor, sådana de intelligenta arter med opposable tum som vi är, det anthentic Qwerty tangentbord Blackberry mobiltelefoner innehåll oss med avancerade standarder för realtid taktil upplevelse, var Blackberry mobiltelefoner utan tvekan standarden på denna industri.

Då Blackberry planerade att släppa Blackberry Storm och chockade alla. Borta var bekväm taktil QWERTY-tangentbord som alla tyckte att den var hjälpsam och lätt att använda. Den enda aspekten där mobiltelefonen liknar andra telefoner Blackberry cell är BlackBerry OS och RIM: s revolutionerande e-post och meddelandetjänster. Skiljer sig från andra björnbär, existerar det QWERTY eller SureType knappsats och ljus-up trackball för navigering inte något mer. Hur jämför det nya framväxande beröring QWERTY till fullstora standard QWERTY tangentbord? En översyn sade att beröring tangentbordet var inte lätt att använda för människor som använder det måste släppa tangenten innan du rör ner på en annan. Resultatet är långsam eller eftersläpande typning.

BlackBerry Storm är en bred 3,25-tums, pekskärm som också har en hel del av de funktioner som iPhone, men också ger en klickbar skärm. Olikt iPhone och Instinct, utnyttjar Storm en helt extraordinär "klick" teknik som heter SurePress som faktiskt gör att du kan rulla skärmen nedåt, vilket ger dig känslan av att använda en datormus.

Medan den 2: a generationens iPhone har en 2MP kamera som 1: a generationens iPhone, uppgraderingar Storm deras cam mobiltelefon till 3.2MP, tillsammans med autofokus och en 2x digital zoom-funktion. Förutom Storm påstås, som den 1: a generationen, har snabb 7,2 Mbps HSDPA internet capabilitiesputting det före iPhone. Storm har också en praktisk säng läge som är till hjälp för att blockera dem druckna 02:00 samtal från acquantaince på klubben. Samtidigt, kan BlackBerry Storm fortfarande användas som en väckarklocka.

En fördel är att stormen har bättre skärmupplösning än både iPhone och T-Mobiles GI Android mobiltelefon. Vid 480 x 360 pixlar, stormen trumf både iPhone och T-Mobiles GI Android mobiltelefon. På baksidan av telefonen, är batteriluckan konstruerade med ett solitt stycke borstad aluminium, bakom vilket är en föränderlig mobiltelefon batteri. Skärmen är mycket skarp och tydlig och markeringar remittera en kall blåaktigt ljus när man trycker. Skärmen på Storm är tillräckligt ljust, även om det inte överglänsa kisa-värdig ljusstyrka iPhone på full volym.

Medan stormen erbjuder tillräckligt bang för dina pengar i vissa avseenden finns det några nackdelar med mobiltelefonen. De tredjepartsprogram för Storm lämnas långt bakom iPhone. I allmänhet finns det inte ett överflöd av programvara från tredje part för BlackBerry mobiltelefoner, för att inte tala Storm-baserade applikationer. Och, när stormen är helt distinkt från alla föregångare knappsats och björnbär trackball, är 3: e parts applikationer för stormen faktiskt obefintlig. Fast, är RIM mjukvara som kommer färdigköpta med Storm böter.

Mac-användare är inte så lycklig när det gäller att synkronisera sina stormar med sina bärbara datorer. När RIM erbjuder en gratis programvara som heter PocketMac som lyckats synka äldre björnbär, finns det ännu inte ett program som gör att Mac-användare att göra det med BlackBerry Storm. Möjligen, om Mac-användare vänta ett tag, kommer RIM att lansera en PocketMac som bäst matchar telefonen Storm cell.

Sammanfattningsvis där det finns några underbara funktioner som BlackBerry Storm funktioner, en hel del verkar vara ett marknadsföringsknep som kommer att övertyga kunderna om att Storm är en lämplig konkurrent till iPhone. Olyckligtvis, bortsett funktioner som en mer avancerad kamera och bättre upplösning är den totala användarupplevelsen av stormen kastas in i skuggan i jämförelse med

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar