onsdag 19 juni 2013

Den iPhone 4 - Shopping - Elektronik


Apple har överträffat sig själv ännu en gång med en ny och förbättrad version av iPhone, iPhone 4. Detta är den senaste att komma ut i raden av Apples smarta telefoner och det är det bästa för partiet. Den IPhone 4 har några av de mest briljanta och revolutionerande funktioner som omdefinierar iPhone erfarenhet. Några av de befintliga funktioner har även uppgraderats och allt detta kombinerat se till att IPhone 4 är den bästa smartphone på marknaden idag.

IPhone 4 Egenskaper

IPhone 4 har funktioner galore och är utan tvekan den mest användbara enheten på marknaden idag. Den IPhone 4 har en kamera som är 5 megapixel vilket är en uppgradering från 3,15 megapixel i iPhone 3. Upplösningen och skärmen på den här telefonen gör den till den mest otroliga bildvisningen på vilken telefon som helst. Det är inte mindre än någon digi cam som du hittar. Den IPhone 4 har också Retina Display. Detta är den högsta skärmupplösningen du kan hitta i någon telefon och det är det bästa på marknaden. Telefonen har också en A4-chip och en 1 GHz processor som gör den till den snabbaste iPhone ännu. Men saken IPhone 4 som verkligen skiljer den från resten är Siri. Det är som din egen personliga virtuella assistent som kan förstå alla röstkommandon och utföra dina order. Detta är det senaste inom röstteknik. Den andra sak att titta efter i din IPhone 4 är iOS 5. Detta är den senaste uppgraderade operativsystemet för iPhone och det är det bästa operativsystemet närvarande i dag, mycket bättre än Android. Det finns också iCloud-funktionen som låter dig ladda upp filer, videor, musik i en online-lagringsutrymme från där du kan komma åt den uppladdade grejer. Detta är mycket bekvämt och det är i princip som en hårddisk med oändliga rymden och helt virtuell. Den andra nya funktionen är FaceTime via vilken du se ansiktet på dina nära och kära när du talar till dem. De funktioner i IPhone 4 är på en annan nivå och kvaliteten på produkten är bättre än någon annan smartphone på marknaden. Den inbyggda iPod och App Store ger den bästa musiken och app erfarenhet. Apples App Store har den största samlingen av appar och spel som du kan hitta. De apps är alla lysande och rekommenderas starkt.

IPhone 4 Pris

iPhone 4 är runt $ 199 och den billigare versionen med 8 GB minne är $ 50 mindre. Men kvaliteten på produkten är inte mindre på något sätt. Den iPhone 4 är definitivt värt att köpa.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar