lördag 1 juni 2013

Hur du reparerar din iPhone till rimliga priser med iphone konverteringssatser - Teknik


Man tror att varenda iPhone-ägare känner sig ganska nöjd när du använder hans / hennes klassiska och kraftfulla iPhone. Men när iphone skadas av misstag som vattenskador, moderkort skador ect, kommer det att bli en enorm smärta. Du kommer att finna att det kostar så mycket på Apple servicecenter, då iPhone förvandlas till ett stort problem för alla ägare. Ingen tvekan, har iPhone varit en viktig roll i vårt dagliga liv, utan honom jag ens inte "vet hur man handskas med mitt liv. Det är den mest kraftfulla mobiltelefon i världen som ger dig så många unika funktioner och program allt på ett ställe, och när du jailbreaka den, kan du även använda dessa intressanta program gratis. Vad en stor fördel. Så jag antar att du väl inte lämna iphone åt sidan utan att vidta några åtgärder.

Gå inte till dessa iPhone reparation butik, det är bara enligt min personliga erfarenhet. Vid en verkstad, skulle telefonen förvaras under mandagar och du kommer att hamna ombedd att betala en massa extra buks, att inte tala om risken att utsätta känsliga datum som sparas i telefonen.

Om du någonsin använda internet, kan du komma över den stora nyheten "Apple stämmer barnen sälja iPhone konverteringssatser", ja detta objekt är den du behöver beställa. det innehåller 1x baksida till IPhone 4, 1x Digitizer LCD Display Screen till IPhone 4, 1x Hemknapp (bakstycket antistatiska klistermärke, kameralinsen ring och blixt lins är förinstallerade.) allt du behöver är alla i.

bästa utvägen är att köpa iphone konverteringssatser på nätet, och sedan utför reparationer själv. Det är en bra alternativ lösning på problemet med dyra telefon reparationer vid servicecentra. Koppleri iPhone reservdelar från betrodda, auktoriserade webbplatser är enkelt och tryggt. Du kan göra en del forskning på webben om säljaren innan du köper.

Förutom att spara pengar och tid, det finns en annan bra sak som du ska göra om du köper reservdelar till din iPhone stället för att kasta bort det. Du kommer att göra ditt för att rädda miljön. Det beräknas att varje år, cirka 150 miljoner mobiltelefoner, av vilka majoriteten är iPhones, kasseras. Dessa kasserade telefoner och andra prylar innehålla giftiga ämnen och sätta mer och mer press på de redan kraftigt förorenade deponier. När prylar enkelt kan repareras, eller säljs, varför skulle vi slänga dem, vilket leder till e-avfall och även avfall av pengar? Varför inte göra din del och få den telefonen reparerad, istället för att lägga till det kaos av föroreningar?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar