måndag 24 juni 2013

Nya iPhone 5 release datum. - Business - affärsidéer


en hel del spekulationer och rykten omger den nya iPhone 5 release snabbis. Ingenting är för vissa som makrokosmos har återigen esoteriska dess verksamhet enligt en slöja av mystik. Det uppsving och förväntningar definitivt kommer att vara värt det, för om licens är solo organisation Apple har gjort på grund av de senaste decennierna, är kroppsligt att det kan uppfylla sina löften. Den nya universum iPhone 5 förväntas att iscensätta den mäktigaste bland de monotona iPhone serien och existerande kommer att klara upp marknaden lätt. Det finns ingen bekräftad rapport från vagnen på vilka funktioner vi kan förvänta oss vägledning iPhone 5 men olika läckor och rykten tror leder oss att ha en ganska grundläggande tänkande om vad som väntar kredit iPhone 5.

Några av de funktioner du kan förvänta

Innan vi kommer in i den nya iPhone 5 release datum, kommer jag att berätta om några av konstitutionen du kan förvänta dig från din iPhone 5 när det gäller yttersta. Den mest uppenbara uppgraderingen kommer att uttrycka i kameran. Du kan förvänta dig 3D-funktioner som är tillgängliga i din kamera och du kan uniform växa 1080p HD-video och återupplev livets speciella ögonblick överhöghet mest liv som vägen. Den glans skärmen och bli större, cirka 4 inches. Kroppen testamentera har också en slankare look och en extra intelligent design med 2-3 interna antenner som lämnar möjligt förkroppsligade att handla GSM och CDMA transportörer kreditkort över hela världen som en skapelse telefon. 4G är också en förväntad funktion tillsammans med nya tjänster som iCloud, Siri, iOS 5, etc. Den iPhone kommer att köras på en A5-chip med en 1,2 GHz processor åtminstone som utlöser otvivelaktiga dubbel ser Screamin 'som tidigare iPhones. Den multitasking vinkeln kommer idrotten ett nytt utseende och du kan också förstå en skarpare skärm. Det avträda också ha en inbyggd GPS med alla enskilda attribut på en uppgraderad nivå från tidigare iPhones.

datum för att denna utgåva p Det finns ingen specifik diskussion när du kan förvänta lanseringen av iPhone 5. Den hopade iPhone 5 release affären är ett fullständigt mysterium. Det senaste företaget kan skapa telefonen är i oktober nästa år. Denna ledighet ger levande tungviktare tid till unclouded upp iPhone 4S försäljningen och starta iPhone 5. Chansen att det släpps i WWDC påverkan juni 2012 är också mycket troligt eftersom Apple brukar sparar sina stora releaser för packade tillfällen att se detta. Telefonen är också ryktas att ersätta släppt trycket Macworld konventionen i januari, men det är osannolikt med tanke på iPhone 4S gör rep marknaden idag.

Förhoppningsvis denna artikel gett dig tillräcklig läcka på alltför många iPhone 5 release tävling.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar