fredag 28 juni 2013

Nya iPhone 5 framtida hem Date - Business - Small Business


en hel del spekulationer och rykten omger den nya iPhone 5 som passerar över dagen. noll beror på speciell eftersom världen har en gång också höljt dess verksamhet under en slöja av mystik. Den hype och förväntningar begår yep vara värt det, för om det är ensamt sak Apple har gjort över framhärdar i några decennier, är det att fasta kan genomföra sina löften. Den nya världen iPhone 5 förväntas producera ojämförligt stark bland de typiska iPhone-serien, och det kommer att klara upp höken lätt. Det finns inga bekräftade konto från bolaget på vilka funktioner vi answerability förväntar påverka iPhone 5 men flera läckor och rykten har leda oss att ha en ganska grundläggande kunskaper om vad man ska uppskatta i iPhone 5.

Några av de ens sätt du kan förvänta

Innan vi kommer in i den nya iPhone 5 release datum, kommer jag tolkar dig om några av de praktiska detaljer du kan förvänta dig från din iPhone 5 när den kommer ut. Den mest uppenbara uppgraderingen kommer att vara i kameran. Du betydelsen förväntar 3D-funktioner som är tillgängliga i din kamera och du rappar ens skjuta 1080p HD-video och återupplev livets speciella ögonblick i det mest liv som vägen. Skärmen kommer också att bli större, cirka 4 inches. Kroppen begår ytterligare litar en slankare look och en mer djup fashion gardin 2-3 hemtrevliga antenner som gör det möjligt att bära GSM och CDMA-nätverk flygbolag över hela världen uppskattar en värld telefon. 4G är också en förväntad vinkel tillsammans med längre tjänster adore iCloud, Siri, iOS 5, etc. iPhone testamentera peregrination på en A5-modul med en 1,2 GHz-processor på minst vilket gör det dubbelt så presto som tidigare iPhones. Den multitasking funktionen kommer idrotten en otaliga look förutom du kan också förvänta sig en skarpare skärm. Det begår också ha en inbyggd GPS-anka brutto andra temperament på en uppgraderad abort från tidigare iPhones.

Datum att förvänta sig Release p Det är inget specifikt datum när du kan bild lanseringen av iPhone 5. Den nya iPhone 5 release datum är ett fullständigt mysterium. Det senaste företaget avgiften lansera telefonen är regeln oktober nästa säsong. Det kommer att ge det gott om tillfälle att rensa upp iPhone 4S försäljningen och starta iPhone 5. Chansen att det släpps i WWDC Dominion juni 2012 är också mycket inneboende som Apple återkommande sparar sina stora utsläpp för stora tillfällen som som detta. Telefonen är också ryktas att sätta på utsläppt i Macworld konventet i januari, men det är osannolikt eftersom iPhone 4S gör på marknaden idag.

Förhoppningsvis denna artikel gett dig tillräcklig information om den nya iPhone 5 release samtal.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar