fredag 14 juni 2013

iPhone 4s - Varje iPhone förtjänar ett ordentligt skydd - Teknik - Mobiltelefoner


Så tillbringade hundratals dollar att köpa den senaste smartphone Apple har att erbjuda. Vad händer nu? De första dagarna (eller ens hela livstid) för din iPhone användning kan pressa dig att välja den bästa Iphone 4s som kommer att vakta din telefon mot repor, fall och damm. Detta är trots allt en grundläggande instinkt. När allt, att köpa en dyr telefon är inget att skratta åt. Du kommer sannolikt att göra något för att hålla den letar nytt och felfri, precis som första gången du köpte det från en Apple-butik.

en dyr telefon förtjänar det bästa bortskämd finns. Välja lämplig case måste övervägas noga. Det finns en hel del faktorer som du ändå måste ta i när man överväger ett visst fall som kan blanda väl med dina behov samt de attribut och detaljer i din telefon. I grund och botten beror ditt val av de bästa Iphone 4s på en massa faktorer. Ditt yrke, personlighet, hantering kapacitet samt din omgivning talar för dina önskemål i valet bästa fall för din smartphone.

Forskning har påpekat att en telefon har fler bakterier kapslade på det snarare än en vanlig toalettsits. Om du är i den medicinska professionen, och kanske mer medvetna om detta än någon annan, sedan ditt val för en smartphone fall kanske lutar mot antimikrobiella typer som inte lämnar fingeravtryck märken på skärmen (som tydligen är ett hem för miljontals bakterier ). Vissa fall skulle även komma med en Caduceus logotyp och flera färgval att komplettera matt finish av lyx mobiltelefon.

Om du är mer av en histrionic personlighet, skulle ditt viktigaste val utvecklas vanligen runt "stand-fiskellerskaldjur" typer av iPhone. Visa upp din levande och iögonfallande Iphone 4s kan vara något du kommer verkligen njuta. Glöm bakterier och bakterier som finns på den. Efter allt, du och din telefon är mitt i strålkastarljuset.

Andra funktioner av Iphone 4s och IPhone 4 fall som är värt att överväga inkluderar vattentätt skydd, reptåliga täcker silikon, batteri maximizers (för resande) och även prövat med inbyggda högtalare för din egen njutning i att titta på filmer.

Med alla de val som finns på marknaden, är valet aldrig ett problem. Smartphone fall bör inte bara ha den estetiska kvaliteten som kan göra andra huvuden tur. De bör också ha de funktioner som krävs för din egen personliga bekvämlighet och mobila njutning.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar