söndag 9 juni 2013

BlackBerry Storm 9500 Review - Kan det "Storm" Ge iPhone en springa för dess pengar? - Teknik


År sedan, när du ser en skrymmande handdator med en svart kropp och ett QWERTY-tangentbord, kommer det omedelbart att kännas igen som en BlackBerry. Idag finns ett stort antal BlackBerry handdatorer på marknaden - den senaste är BlackBerry Storm 9500. En "syster" produkt i denna linje av handdatorer tillverkats av RIM eller Research in Motino är BlackBerry Storm 9530.

Vad gör BlackBerry Storm 9500 och BlackBerry Storm 9530 skiljer sig från de ursprungliga BlackBerry handhållna enheter är att de helt svängde bort från QWERTY-tangentbord som har blivit nästan sin signatur - och fortsatte med att utveckla en pekskärm smartphone.

serie av BlackBerry Storm smartphones släpps på marknaden under fjärde kvartalet 2008. Nu, på grund av sin likhet med iPhone, många granskare säger att BlackBerry Storm 9500 och 9530 kan ge Apple, Inc. en kör för sina pengar.

Vad gör BlackBerry Storm 9500 så speciell och det kan verkligen konkurrera iPhone i termer av pris, design, funktion och användare erfarenhet? Läs vidare för att ta reda på.

en inblick i de grundläggande funktionerna i BlackBerry Storm 9500

Vad gör BlackBerry Storm 9500 så speciell så långt som raden av BlackBerry handhållna enheter är berörda är att den erbjuder en hel del "Firsts" till användarna av RIM. BlackBerry Storm 9500 är RIM: s första pekskärm enhet. Det är också deras första smartphone som inte har ett fysiskt tangentbord.

Både BlackBerry Storm 9500 och 9530 klassas som världens-telefoner med ett brett utbud av frekvensband.

BlackBerry Storm 9500 Specifikationer

Nu, låt oss gräva djupare i hur BlackBerry Storm 9500 smartphone åtgärder mot liknande produkter på marknaden. Här är en lista över sina specifikationer: - 3.25 "HVGA 360x 480 multi-touch-skärm med 65.536 färger - 3,2-megapixels kamera-BlackBerry OS 4,7 till 128 MB flashminne-1GB inbyggt minne - 480x532 pixel videoinspelning-Bluetooth, micro-USB med masslagringsläge support

En närmare titt på funktionerna i BlackBerry Storm 9500 "Tryck och bli imponerad" är den säljande slogan för BlackBerry Storm 9500. Den funktion som skapade den bästa effekten är att den har en skarp och vass bildskärm som kan möjliggöra för användare att verkligen känna skärmen flytta nedåt whenan ikon eller knapp trycks.

BlackBerry Storm 9500 kommer med en 3,2-megapixelkamera med autofokus och LED-blixt. Snapper är anständigt och kan säkert tillfredsställa din dagliga användning. Det finns dock en liten fördröjning mellan fokus och skjuta som du hittar om du uppmärksamma det. Musik buffs skulle älska det faktum att BlackBerry Storm 9500 har en vanlig 3,5-mm hörlursuttag på sidan så att du kan använda din favorit hörlurar.

Såvitt design beträffar, finns det ingen tvekan om att BlackBerry Storm 9500 kan betraktas som en skönhet. Även om du är en veteran BlackBerry Pearl användare, kommer dina händer fortfarande frestas att nå ut och beröra den elegant utformade kropp BlackBerry Storm 9500.

till andra funktioner, GPS och HSDPA finns också - även om den största nackdelen är att det inte har någon Wi-Fi.

Bedömning: Kan BlackBerry Storm 9500 Ge din iPhone en springa för dess pengar?

För att hjälpa dig avgöra om BlackBerry Storm 9500 kan ge Apples iPhone en springa för dess pengar, låt oss jämföra pekskärmen mekanismen på båda enheterna. När du använder iPhone, är ett av de problem som du kommer att stöta på bristande återkoppling. Med BlackBerry Storm 9500, kommer du att vara mer än nöjda med hur enheten reagerar på kommandon från dina fingrar tack vare klick-screen funktion. Bortsett från den ursprungliga iPhone och iPhone 3G, dess direkta konkurrenter inkluderar T-Mobile G1 och modellerna från HTC Touch Family.

Sammantaget gör BlackBerry Storm 9500 ger iPhone en springa för dess pengar - om bara de framtida versioner av handdatorn kommer att omfatta Wi-Fi.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar