måndag 24 juni 2013

4Videosoft iPhone 4S Transfer är ett sådant omfattande och multifunktionella iPhone 4S överföra programvara - Datorer - Mjukvara


Hur definierar man en klassiker? Det är ingen tvekan om att olika människor har sina egna åsikter i denna fråga! Enligt min mening är en klassiker i en t.ex. en låt, en bild eller video du har och verkligen uppskattar och det är det senare. Det kommer att avskräcka oss om det är trasigt eller förlorat plötsligt. Det finns vissa ljudet fungerar som klassikern på min iphone, vill jag kunna extrahera musik på min dator. Hur kan jag göra det? 4Videosoft Iphone 4s Transfer är ett sådant omfattande och multifunktionella Iphone 4s överföra programvara för att överföra musik, filmer, ringsignal, ePub, PDF, kamera rulle, bild, kamera skott mellan Iphone 4s och PC. Den Iphone 4s Transfer Platinum är också kapabel att överföra TV-program, podcast, iTunes U, ljudböcker, röstanteckningar, SMS och kontakter. Dessutom tillåter denna Iphone 4s Transfer dig att överföra filer mellan olika Apple-enheter direkt.

Iphone 4s Transfer kan hjälpa dig konvertera DVD, video och audio till iPhone / Iphone 4s video-och ljudformat. Och det kan verka som iPhone ringsignal beslutsfattare för dig att skapa din personliga ringsignal till din iPhone 4S.

* Överför filer mellan iPhone, Iphone 4s och dator * Transfer mellan flera Apple-spelare direkt * Konvertera DVD / video / audio-filer till Iphone 4s * Gör iPhone / iPhone 4S Ringsignaler från DVD / video-filer * Stöd iOS 5.0.1, iTunes 10.5.1 och alla Apple-enheter * Kompatibel med Windows 7

Det blir inte lätt att extrahera musik från en iPhone till min dator, tyvärr, för iPhone-användare, det finns inga fria grafiska tillämpningar som Senuti som kan nå in i din touch-baserade iPods tarmar och flytta musik runt. Även om det finns många program och metoder som kan realisera den. Den tråkiga trial and error är frustrerande. Lyckligtvis en vän rekommendera iPhone Transfer till PC för mig. För att spara arbetet, i dag kommer jag att presentera det bästa verktyget och teknik för att få musik av någon modell iPhone på nästan vilken dator som helst gratis.

När du vill överföra låtar eller andra filer från din iPhone till datorn, först av allt, koppla in din iPhone till datorn, installera och köra denna märkliga iPhone till PC Transfer, och all information om din iPhone kommer att visas på viktigaste gränssnittet. Klicka sedan på "Audio" i iPhone listan på vänstra panelen, kommer alla musikfiler dyka upp i de viktigaste gränssnittet. Du kan hitta de musikfiler du vill extrahera och kontrollera dem. Välj "iPhone till PC", kan du exportera dem till destinationen filer på datorn. Till det ytterligare steget, inklusive skicka dem till dina vänner, säkerhetskopiera dem och andra åtgärder, kommer det att vara lätt och performable, behöver inte oroa sig för utrustningen kompatibilitet längre. Bara med några få klick, kan vi upphäva massor av problem, det är fantastiskt.

kraftfulla funktioner och super funktioner tillfredsställa mig, tillsammans med att överföra iPhone till PC, kan iPhone Transfer till PC överföra video, audio, bilder, filer ringsignal på din dator till din iPhone, konvertera filer som DVD till iPhone som stöder format, så du kan njuta av dem var som helst när som helst bryta många begränsningar samtidigt. Med hjälp av det, kommer din iPhone att vara mer färgglad äga sorter av underhållning. Naturligtvis kommer det att vara möjligt att göra den speciell låt i din dator som din iPhone ringsignal. Dessutom, när du klickar "på iTunes" kan du njuta av din Iphone låtar på iTunes, liksom. p Det är värt allt i ett iPhone-programvaran, förutom iPhone till PC Transfer, PC till iphone transfer, iPhone till iTunes överföring, iPhone Ringtone Maker, kan det också synkronisera till iPhone, iPad, IPhone 4, iOS 4.3, som liksom Pod, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch och så vidare. Det betyder att det kan extrahera låtar från iPod, iPad samt. IPhone till datorn är mycket enkel att använda och har användarvänligt gränssnitt, behöver den bara några få steg för att extrahera musik från iPhone till datorn. Om du är intresserad av det, har det som gratis testperiod för att göra ett försök.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar