lördag 8 juni 2013

En IPhone 4 Case Report: Nackdelen med elementet Vapor Case - Teknik - Prylar och Gizmos


När du beställer något som är nästan 100 kr du har en tendens att vilja det vara perfekt. Trots detta, att vara perfekt är objektiv och beror individuellt. I sådana fall är det Element Case väldigt stabil väska som skapas till stor del för den nya IPhone 4, efter att ha sagt att denna distinkta fall inte brukar erbjuda den perfekta effekten för alla dess användare. Men, precis vad jag har sagt, beror något inte perfekt på vem som använder det.

Från början av införandet av iPhone 3G och den nya IPhone 4, har behovet av ytterligare försvar resulterade i ett sortiment av olika företag som design och stil och producera olika skyddsfodral, ridning med Apple iPhone vurm. Designers försöker besvara nästan varje användares önskemål och behov genom att generera ärenden som svar på kravet på skyddsåtgärder och elegans samtidigt. Ärligt talat, en av de bästa som finns hittills är elementet skyddande fall på grund av de mycket uppenbara skäl till att folk hittar när de började att använda sig av det med sina iPhones.

Med robust men ändå flexibelt material, Element fall har en känsla av att vara en del av iPhone själv eftersom det är korrekt fastskruvad för att passa på sidorna av iPhone. Det erbjuder också en finish kolfiber som skyddar baksidan för ytterligare säkerhet. Det fortsätter att utvärderas och testas på olika användare och de också alla verkar instämma om en sak; Element fallet är en bra design och bör beaktas av alla Apple iPhone ägare även om det kan vara ganska dyr .

Trots detta är en sak som har irriterat lite mer avancerade användare en bestämd modell där den skyddande kol ryggskydd kommer som ett klistermärke som du har att fysiskt hålla i den bakre delen av din iPhone4. Även om detta kan vara bra med de flesta kunder för människor som skulle vill bo med ett fall för alltid, är detta ett dilemma. När grafit stick-on är placerad, kommer det att vara där en gång för alla så om du vill ändra från ett hölje till ännu en, kanske du måste skala bort det. Eftersom det finns ett lim som kan trötta ut, nästa gång du vill ta den i bruk igen, kanske du måste skaffa lite lim för att hjälpa den hålla sig på baksidan av telefonen. Jag vet inte om dig, men inte detta verka som en grundskola åtagande till dig?

I Storbritannien finns det olika iPhone4 som du kan plocka från men några plocka Element fallet med undantag för denna smärre dilemma det har att de måste hålla-på Carbon plasten på baksidan inte som en vanlig iPhone4 fallet. Om du inte vill fästa något alls på din telefon och du vill ha något som kan komma att ändras när som helst du vill ha det, så överväger andra IPhone 4 fall är vad du förmodligen skulle göra.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar