lördag 8 juni 2013

iPhone Försäkring Info: Vad är SIRI I jämförelse med Googles Android Konsumenter - Teknik - Prylar och Gizmos


Vi är alla medvetna om att Siri är faktiskt medveten om sammanhang, vilket oftast innebär att du enkelt kan hålla snabba samtal genom att använda det och även berätta det att komponera ett mail och du kommer att bli tillfrågad i utbyte mot mottagarens namn, ämne samt som vad du skulle vilja säga som är riktigt coolt. Apple Iphone 4s 32GB White är faktiskt stöder de val textmeddelanden som SMS (detta är i en trådad vy), MMS, e-post, iMessage och push e-mail finns där för dig. Apple förstår att Siri är en trend växlare som i slutändan kan ställa in kursen på förutsebara framtida smartphone-modeller. Det är anledningen till att Apple är att hälla miljarder amerikanska dollar i utvecklingen av denna teknik.

Numera på Android, måste du lång-tryck på hemknappen, men kan du visa bara en delmängd av alla de appar som körs-och du kan inte stänga program av denna uppfattning. Android tablett app, som kan laddas ner gratis från Android Market eller Amazon Appstore, skalas för att dra nytta av tabletter "extra utrymme på skärmen. Android smarta telefoner just nu rutinmässigt sport 4-tums skärmar och större, de skärmar på Sprint och T-Mobile versioner av Samsungs Galaxy S II åtgärd 4. Men att använda dessa till synes märkliga funktioner bort, när de inte hitta en metod för att uppfylla SIRI åtminstone över mittsektionen, efter att Apple fortfarande definitivt kan dominera smartphone marknaden inom de kommande åren.

SIRI finns i Beta enbart på Iphone 4s samt tillgång till internet. Apple påpekar att livscykeln för batterier av 4S är lite bättre över 4, och vi håller inte. Apple värderar samtalstiden längre i Iphone 4s, men du förlorar en timme att söka på WiFi surfar jämfört med IPhone 4 baserat på spec ark. Till exempel behöver du inte använda Twitter på Android, du kan använda Tweetdeck istället. Android fungerar även tillsammans med Flickr, Evernote, LinkedIn. Och GroupMe,

SIRI är speciell för iPhone 4S, även om, du kan inte få det med iOS 5 på andra prylar. Apples produkter har varit så mycket om exakt vad du inte lägger in som vad du gör. Apple skryter med att den nya Iphone 4s har en mycket bättre batteritid. Baserat på Android Market statistik släpptes av Google, är Gingerbread stängs in i hälarna på Froyo som Google Android smak av val. Detta etablerar en helt ny vurm för kunderna går mot artificiell intelligens mönstret som arrangerades av Apple samt SIRI är på väg här spelet.

SIRI är inte den första röstigenkänning program in i framtiden så att du gör en telefonkontakt eller diktera en anteckning. Sprint har också stora Android-kompatibla telefoner, Motorola Photon och Samsung Epic 4G Touch. Men ärligt talat, är det en fantastisk inblick i framtidens programvara och en ibland användbar komfort funktion för dem som vill ha mer på sin smarta telefon. Därför är behovet av heltäckande försäkringsskydd är nu en trend ämne här i Storbritannien.

närvarande finns alldeles för många faktorer som du kommer att tänka på när äga en icke-skyddad Apple Iphone 4s. Bara efter några dagar av den färska Iphone 4s release, överspänning på förfrågningar till vår hemsida kom frågar om vi ger Iphone 4s försäkring, och vi definitivt göra. Du kan besöka för att veta mycket mer om hur du kan skydda din helt nya Iphone 4s från oavsiktliga skador, stöld, vilseledande telefonsamtal och även har en världsomspännande omslaget också. Omfattande iPhone insurancehas alltid varit vårt mål och vår starka produkt. Därför, om du tror att Siri är en stor tillräcklig funktion för att välja Iphone 4s mer än en Android, så du kanske vill tänka på att få skydd för det inom de första par månaderna av ditt köp.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar