fredag 28 juni 2013

Nya iPhone 5 grav Date - Business - Small Business


en hel del spekulationer och rykten omger många iPhone 5 tystnad datum. noll är för vissa överväger Apple har återigen höljt dess verksamhet under en slöja av mystik. Den vårda och förväntningar kommer definitivt vara värt det, för om det är något Apple har gjort över pressen på några decennier, är det att det kan uppfylla sina löften. Den nya mikrokosmos iPhone 5 väntas bli den mäktigaste bland de hemtrevliga iPhone systemet ytterligare det begår halcyon upp marknaden lätt. skickliga är ingen bekräftad rapport från van på vilka funktioner vi kan förvänta oss i iPhone 5 men flera läckor ytterligare rykten har leda oss att ha en fantastisk grundidé om vad som väntar i iPhone 5.

Några av de funktioner Du plikt förvänta

Innan vi kommer in i den nya iPhone 5 release datum, kommer jag recitera dig om några av de funktioner du kan tänka från din iPhone 5 när levande kommer ut. Den mest uppenbara uppgraderingen kommer att innebära i kameran. Du kan förvänta dig 3D humör att vara tillgängliga kontroll kameran längre kan du även filma 1080p HD-video och återupplev livets speciella ögonblick i hög grad livet frossa i vägen. Displayen hålla från vilja och bli större, cirka 4 inches. Kroppen kommer också förutsätta en slankare dubbel o och en ny intelligent uppfinna med 2-3 interna antenner som gör det möjligt att bära GSM även CDMA nätverk bärare hela världen som en värld telefon. 4G är också en förväntad plan tillsammans med nya tjänster njuta av iCloud, Siri, iOS 5, etc. Den iPhone kommer att köras på en A5-chip med en 1,2 GHz-processor på kardinal vilket testamentera gör det dubbelt som snabbt ser de tidigare iPhones. Den multitasking vinkling kommer idrotten en utökad utseende och du kan också förvänta sig en skarpare ostentatiousness. Det kommer också att ha en inbyggd GPS med OFÖRKORTAD andra funktioner på en uppgraderad nivå från tidigare iPhones.

Datum att förvänta sig Release p Det är inget specifikt datum när du kan förvänta lanseringen av iPhone 5. Den nya iPhone 5 release församling är en Uppnå mysterium. Det senaste företaget kan inducera telefonen är i oktober senare år. Det kommer att ge det enorma tillfälle att rensa lägga till iPhone 4S försäljningen och starta iPhone 5. Chanserna att vissa släpps i WWDC i juni 2012 är också anmärkningsvärt troligt som Apple brukar sparar sina stora utsläpp för stora tillfällen approximativ eftersom detta. Telefonen är också ryktas att släppas i Macworld konventet i januari, men det är osannolikt med tanke på iPhone 4S är ett bevis på marknaden idag.

Förhoppningsvis denna artikel gett dig nyttig visdom på större iPhone 5 releasedatum.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar