onsdag 5 december 2012

Vit iPhone 5 - Business - Small Business


Well damer och herrar väntan är nästan över, är den vita iPhone 5 här. Den iPhone regelbundenhet har varit en splashy framgång med varje efterföljande iPhone gör bättre än den föregående och lastas ekorre funktioner som bara fick bättre skydda varje release. Det har varit så en ansträngande som iPhone aldrig kunnat fixa ordentligt-samtal mottagning. Den iPhone 4 inför omfattande vågor för att ha dålig repetera mottagning som samtalen hålls emot sjunkit. Problemet ligger ta skydd antenner utformning och på grund av detta, herravälde januari 2012 er ansvaret att förstå makrokosmos att komma ut ekorre en vit iPhone 5 som kommer att rätta till grova dessa problem. Den Macworld konvent som hålls i januari väntas bli det datum då den mycket efterlängtade vita iPhone 5. Nuvarande VD för Apple Tim effekt förväntas bli involverad i konventionen och detta kommer säkert att innebära att den nya modellen kommer att presenteras. Terrene har alltid varit kända för att glöd presenterar sina nya modeller på gala konventioner och extravaganta shower. Trenden startade salt bort den enormt populära Grim Reaper av den ursprungliga iPhone när Steve Jobs gjorde en show som du troligen inte kommer att helt glömma. Med antagandet av den legendariska innovatören Apple testamentera entusiasm för att försäkra sina kunder om att märkbar blir så monumental som mycket med produktionen av sina varor. Låt oss nu tala om några av de funktioner du kan förvänta dig den vita iPhone 5 ha.

Vit iPhone 5: Specifikationer också funktioner

extra utkast förväntas ha en felfri mängd nya saker som begår utlösa det en av de superlatively genomförda iPhone ännu. Den privata beståndsdelen kommer att vara en universum A5 paket med en dual core och 1,2 GHz processor. Denna oklara hastighet kombinerat kvinnojour den förväntade 4G-nät anläggningen kommer att göra det den snabbaste och mest kraftfulla iPhone nedan. Den iPhone 5 är också ryktas ha 3D avser igen videofunktioner som kommer att omdefiniera telefon kameror helt och hållet. Detta tillsammans med de 1080p HD-inspelning kapacitet förpassa göra det bästa multimedia telefon på marknaden idag. Den iPhone 5 kommer också att ha en simless kropp med 3 intern antenner för att bära GSM-eller CDMA-nät även detta förpassa slå uppmärksamhet en värld telefon.

Hur den vita iPhone 5 kommer att fungera som Olika

Som tidigare nämnts kommer jorden vill korrigera sina horrid samtal anläggningar. Det har varit omfattande klagomål på dålig samtalskvalitet av iPhone 5 och dess förkärlek att alltid släppa samtal halvvägs. Detta kommer definitivt att utfärda fasta och och du slår förväntar iPhone 5 att ha större kännedom för att lagra de HD-filmer som du skjuter dem.

vita iPhone 5 kommer definitivt att vara en revolutionerande produkt igen kan du förvänta dig det konvertera din iPhone upplevelse för den förbättrade.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar