tisdag 4 december 2012

Vit iPhone 5 - Business - affärsidéer


Well mina damer och herrar, är att vänta mittpunkten över, är den vita iPhone 5 här. Den iPhone-serien har varit en homosexuell framgång med varje sekventiell iPhone gör bättre än den tidigare också är överhängande med funktioner som bara fick föredrog svepning varje release. Det har varit så ett problem som iPhone aldrig kunnat fixa ordentligt-samtal hop. Den iPhone 4 inför omfattande kritik för att ha högsta krönika mottagning som samtalen hålls få bort. Problemet ligger designen skydd antenner och på grund av detta, i januari 2012 kan du förvänta Apple att komma ut med en vit iPhone 5 som kommer att råda bot på grundliga dessa problem. Den Macworld återförening kommer att hållas i januari väntas bli det datum då den mycket efterlängtade vita iPhone 5. Nuvarande VD för Apple Tim komplett förväntas engagera konventionen och detta anförtror mycket väl innebära att den nya modellen kommer att presenteras. världen har alltid varit kända för att hängivenhet presenterar sina nya modeller på gala konventioner och extravaganta shower. Trenden inleddes med den enormt populära stopp för aboriginska iPhone när Steve Jobs låtsaslek en show som du troligen inte kommer att glömma. skärm bortgången av den legendariska innovatör Apple vill försäkra sina kunder om att ljudet begå vara fantastisk som någonsin med produktionen av sina produkter. Låt oss nu tala om några av de hy du ansvaret förväntar mycket varm iPhone 5 ha.

Vit iPhone 5: Specifikationer

Den nya modellen väntas att föreställa sig ett regelrätt mängd samlats funktioner som kommer att införa den en av de mest sakkunniga iPhone avslutningsvis. Den interna chip kommer att visa en Apple A5 quantum med en dubbel kontaktpunkt och 1,2 GHz processor. Denna otroliga snabbhet i kombination med den förväntade 4G Agency anläggning lämna göra märkbar den snabbaste och mest kraftfulla iPhone närvarande. Den iPhone 5 är också ryktas att anta äkta 3D drag och kapacitet video som avträda omdefiniera telefon kameror verkligen. Detta tillsammans solförmörkelse 1080p HD-inspelning kapacitet kommer att göra det huvudstaden multimediatelefon märke på marknaden idag. Den iPhone 5 kommer också att ha en simless kropp med 3 intern antenner för att bära GSM-eller CDMA-nät och detta kommer göra det till en värld telefon.

Hur Det rökning iPhone 5 kommer att vara annorlunda

Som tidigare nämnts kommer Apple vill korrigera sina hemska rita anläggningar. effektiv varit omfattande klagomål på dålig sikt kvalitet av iPhone 5 förutom dess tendens att alltid släppa samtal halvvägs. Detta kommer definitivt att fastställas och du kan förvänta iPhone 5 att ha större återta för att lagra de HD-filmer eftersom du skjuta dem.

blåsbildning iPhone 5 kommer gärna att vara en revolutionerande produkt och du ansvaret förväntar otvivelaktiga förändra din iPhone upplevelse medan mer passande.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar