lördag 15 december 2012

Mac Mini Applikationsutveckling - Datorer - Mjukvara


Använda en Mac mini för utveckling

omtalade - senaste versionen av Mac Mini är ute! Med den stiger frågan återigen är en Mac Mini kraftfull nog att användas för ändamål applikationsutveckling?

officiella Mac Mini sida prunkar de tekniska specifikationerna för produkten stolt. Med fullastade funktioner (som nämns nedan), Mac Mini isquite bang for the buck.

Jag tror att nuvarande Mac Mini är kraftfull nog för utveckling av iPhone apps.I gjorde lite forskning på Google för att se vad människor runt om i världen känner Mac mini applikationsutveckling och de svar jag hittade är ganska mycket enkelt.

inte alla svar var denna positiva. Några också menade att:

"Jag använder en för iPhone utveckling - det är min första mac jag kör det huvudlös och ansluter till den med hjälp av logmein.com Önskar jag hade sprungit för 2 GB minne, 1 GB förlorar sig när jag har Xcode +.. ett dussin Safari flikar öppna. "

var dock en sak för certain.Hit över ett par mjukvaruföretag i Indien också som experter inMac OSX developmentand det tog mig ett par mer Google-sökningar för att ta reda på att Mac Minis är det bästa för iPhone utveckling när du har en begränsad budget eller du inte vill göra stora kostnader att få en Mac.

Några av Indiens baserade offshore företag som är specialiserade på iPhone och iPad utveckling för små och medelstora företag samt företag Fortune, har fulländat förmågan att arbeta effektivt på Mac för att minska utvecklingskostnaderna.

Mindfire Solutionshas jobbat inom detta område för ca 8 år nu. Theirteam av iPhone utvecklare med deras breda erfarenhet iniPhone applikationsutveckling och iPad applikationsutveckling har skapat en stark meritlista i den senaste telefonen plattform - Apples iPhone. Mindfire s iPhoneexperts har mycket goda kunskaper-rik erfarenhet av iPhone applikationsutveckling och deras djup kompetens kommer lika mycket av erfarenhet från passion. Mindfireis erkänt the4thBest iPhone Application Development Company av Best Web Design Agencies.com, en oberoende kreditvärderingsinstitut som rankas tjänsteleverantörerna regelbundet. Likaså finns det andra mjukvaruföretag i Indien som erbjuder iPhone tjänster på en Mac Mini.

Vad tycker du? Kommer Mac Mini vara en framgångsrik plattform för att bygga iPhone apps med tanke på robusthet som byggs in i den med den senaste versionen? Kommer Mac Mini vara ett välkommet val för små och medelstora företag (SME) och skulle se en Inrush i Mac applikationsutveckling?

För mer information om Mac Mini applikationsutveckling och hur det kan gynna dig, är du välkommen att kontakta oss på eller besök vår hemsida för att se våra Mac Carbon och Cocoa Mac OSX Skills, Classic Mac Kompetens och projekt.

att veta mer om Mindfire Solutions Mac Carbon och Cocoa kompetensutveckling, välkommen att besöka: / kakao-och-kol-mac-development.htm

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar