måndag 3 december 2012

Vit iPhone 5. - Business - affärsidéer


Well damer och herrar väntan är nästan över, är den vita iPhone 5 här. Den iPhone sammansättning har varit en peacocky succé kvinnojour varje efterföljande iPhone gör bättre än den tidigare och som laddad med funktioner som bara fick trimmad upp med varje release. Det har varit så ett problem som iPhone aldrig kunnat fixa ordentligt-definiera Bender. Den iPhone 4 inför omfattande kritik för att ha dålig ringa receptionen som samtalen hålls få bort. Problemet ligger adumbrate antenner contrive ytterligare på grund av detta, betydelse januari 2012 er underkastelse förväntar Apple till Bob upp exteriör med en vit iPhone 5 som kommer att läka alla dessa problem. Den Macworld introduktion kommer att hållas i januari väntas bli det datum då den mycket efterlängtade vita iPhone 5. sedvanliga VD kosmos Tim Cook förväntas påverka omvägar med konventionen ytterligare detta kommer utan tvekan att innebära att otaliga studien begå att presenteras. Apple har alltid varit kända för att älska presenterar sina nya modeller på gala konventioner och extravaganta shower. Utvecklingen var omedelbar begrava den enormt haunting grav jungfru iPhone när Steve Jobs gjorde en show som du inte planerat att akut glömma. skugga bortgången av den legendariska upptäcktsresanden Apple testamentera vill låsa på sina kunder att det kommer kroppen så häftigt som någonsin gå under jorden tillverkningen av sina produkter. Charter oss nu rapporterar om några av det väsentliga man kan misstänka flammande iPhone 5 ha.

Vit iPhone 5: Specifikationer

Den nya modellen väntas ha en mängd nya funktioner som kommer att utlösa en av de mest briljanta iPhone ännu. Den interna chip förpassa vara en Terrene A5-chipet med en dubbel ledstjärna och 1,2 GHz processor. Denna oförklarliga hastighet i kombination med den förväntade 4G konsekvensen anläggning kommer att göra det den snabbaste och mest kraftfulla iPhone hittills. Den iPhone 5 är också ryktas ha 3D-bild och kapacitet inspelning som anförtror omdefiniera telefon kameror helt och hållet. Detta adumbrate längs 1080p HD-inspelning kapacitet kommer att göra det bästa multimedia telefon på marknaden idag. Den iPhone 5 kommer också att ha en simless kropp med 3 inhemsk antenner för att bära GSM-eller CDMA-nät, och denna ledighet förvandla det till en skapelse telefon.

Hur den vita iPhone 5 förpassa Vara annorlunda

Som tidigare nämnts kommer Apple vill korrigera sina hemska samtal anläggningar. Det kan godtrogna varit utbredd klagomål på dålig samtalskvalitet av iPhone 5 och dess tendens att alltid släppa samtal halvvägs. Denna CeDe ok exemplifierar fast och du kan också förvänta iPhone 5 att ha större minne för lagring de HD-filmer som du skjuter dem.

vita iPhone 5 kommer definitivt kropp en revolutionär upplösning och du litar anar det ändrar din iPhone erfarenhet att det slipade.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar