onsdag 26 december 2012

Online-marknaden för begagnade iPhones växer snabbt - Teknik - Mobiltelefoner


När du har betalat en hel del pengar för att få en viss produkt, du kommer sannolikt att vilja komma tillbaka lite av det surt förvärvade pengar när du bestämmer att du inte längre vill använda den längre. Detta argument stämmer lika för en dyr bil som för en dyr telefon som en iPhone. Iphone ägare där ute kommer att bli glad att veta då, att det finns en växande online-marknaden genom vilken vem som helst kan få pengar för iPhone att de inte längre vill äga. I själva verket har elektronik renovering företag funnits ganska länge redan och har erbjudit verkliga, hårda kontanter för usedand även brokenproducts hela tiden, först nu med en stark och växande internet-närvaro har dock samhällets huvudfåra verkligen uppmärksammat av dessa operationer som erbjuder kontanter för iPhone eller andra produkter. Som det visar sig, denna ökade medvetenhet gynnar konsumenterna själva, händer renovering företagen (som var ganska uppenbart!), Och även att gynna det globala ekosystemet på ett mycket betydande sätt.

När folk få pengar för iPhone att de inte längre vill ha eller behöver, de får del (om inte alla) av handpenningen för nästa iPhone eller annan smart telefon. Den faktiska kontanta belopp som de kommer att få beror på tillståndet i telefonen när de säljer den samt populariteten av modellen, hur gammal den är, etc. En mycket aktuellt telefon som är i stort sett perfekt skick kunde få en bra bit över $ 200 när den säljs till rätt online köpare, vilket är mer än tillräckligt med pengar så att du kan börja tänka på vilken typ av telefon du kommer att få som ersättning. Men fördelarna sträcker ytterligare när det handlar rätt online-företag elektronik renovering: inte bara kommer du att få en fin summa pengar, men du kommer också få den extra bekvämligheten med att kunna få en omedelbar offert på telefonen och om du "åter kommer att sälja, med allt förpackningsmaterial och förpackningsmaterialet skyndsam din främre dörr. Vad mer kan människor som vill få pengar för iPhone verkligen vill, eller hur?!

Förmånen för elektronik renovering bolagen är ganska uppenbart och kräver inte så mycket att förklara. Dessa företag gör bara bra när de är handel med stora volymer av elektronik redskap, från smarta telefoner till bärbara datorer och netbooks till och med tv-apparater: ju mer som rinner genom sina anläggningar, desto mer som de gör i vinst. Inte bara det, men ju större volym av hårdvara som flyter genom sina anläggningar desto högre pris de faktiskt kan erbjuda människor (och företag) som säljer dem sådana produkter. Det är en enkel verksamhet formel egentligen. När det gäller miljön, dessa typer av kontanter för iPhone verksamhet tjänar en kritisk och enormt fördelaktigt funktion: de håller iPhones och många andra produkter elektronik som har fått massor av giftiga kemikalier och material i dem på platser där de inte belonglike deponier och många utomhus, ofta informella eller illegala avfallsanläggningar som ofta finns i mindre utvecklade länder där miljö vägtull helt enkelt katastrofal.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar