söndag 30 december 2012

Gratis iPhone Program - Teknik


Om du äger en Iphone, är chansen att din kommer att vara intresserad av att få några gratis nedladdningar för det. Den iPhone är redan överträffar de tidiga framgångar iPod, och ser ut som det kan gå vidare till att bli en av de mest framgångsrika elektroniska apparater vi ännu inte sett. Denna artikel kommer att visa dig hur man gör det mesta av din iPhone.

Iphones är en oerhört mångsidig bit kit. Inte bara är det en mobiltelefon, men det kommer också att du kan lyssna på musik, ungefär som en Ipod skulle även titta på filmer och spela spel på resande fot, och om det inte var nog, kan det även komma åt internet. Det är egentligen ganska en prestation. Liksom iPod innan den kan du överföra alla dina befintliga CD och DVD till iPhone, men kanske det bästa är att du kan ladda ner media från internet för att använda med din iPhone. Om du vet var du ska leta dessa nedladdningar kan ofta hittas utan kostnad alls!

De flesta använder helt enkelt torrent webbplatser eller peer to peer platser som de är kända för att få sina gratis nedladdningar. Detta verkar vara en bra idé i början, och de har varit mycket populära för ett antal år nu. Visste du att använda sajter som det är olagligt men? Vi rekommenderar att du kontrollerar lagen i ditt område och dina egna rättigheter innan du laddar ner något alls.

Om det inte var tillräckligt för att skjuta du för livet, kan torrent sajter vara mycket mycket farligt för din dator. Många torrent sajter är en populär plats för hackare och identitet att umgås, så det finns en god chans att din nästa hämtning kommer att innehålla mycket mer än du förhandla för. Det är inte ovanligt för hackare att använda torrent sajter för att kunna få oskyldiga webbanvändare att hämta sina virus och trojaner mm läskiga grejer.

Tack och lov, eftersom tekniken fortskrider, finns det nu ett underbart alternativ till peer-to-peer och torrent sajter. Hur dessa nya områden arbete är genom att be dig att betala en engångsavgift och sedan låta dig tillgång till deras stora databas. De nedladdningar är vanligtvis obegränsat, så när du är medlem, kommer du att ladda ner det för resten av ditt liv. Förutom det, hittar du oftast att servrarna osv är mycket snabb, och dessa platser kan erbjuda enorma värde för pengarna. Webbplatser som dessa är definitivt rätt väg att gå om du letar efter gratis iPhone nedladdningar.

Hämta gratis saker för din iPhone kan vara knepigt, och kan landa dig i fängelse eller döda din dator om du inte är försiktig, förhoppningsvis den här artikeln kommer att hjälpa dig ta reda på vad väg att gå.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar