tisdag 25 december 2012

Det sätt att skriva iPhone Apps - Övrigt


lära sig att skriva iPhone apps är i själva verket en vettig start som kan vara kul, liksom självuppfyllande. Du kan ha en bättre plan för en sport eller organisation tillhörande programvara tillsammans med skulle vilja få det utformat för att kunna sälja det och även köpa och sälja domäner, försök att inte förstå hur man startar. Överväga diskutera grunderna.

lära sig att skriva iPhone Apps

jag kan bli skojar runt om du i princip sa att det var helt enkelt ingen utveckling krävs, korrekt? men den goda nyheten är Apples SDK är det som gör det lättare. Ansökan förbättring Kit kan vara ett paket med utrustning som du kan ladda ned i Apple bolaget Programmerare webbsida.

Det ger Cocos2d, som hjälper att göra din synliga detaljer i ett program, din Xcode Redaktör på platser du kommer sannolikt att arbeta med din nuvarande kodning strategier, samt iPhone app emulator, så att du kan testa ditt objekt som du går längs.

Vilket som används kallas mål C, som är ganska definitivt jämförbar med C +. Det kan tyckas överväldigande, tillsammans med beviljade det gör hjälper att förstå något om denna planering ord 1., Men det kan vara listat ut, och biblioteken tillsammans med ramar gör det ganska lätt kopiering och tankar klistra på signalen.

Datorhårdvara Det är viktigt att skriva iPhone apps Efter

Det är nu möjligt på fönster, men allvarligt det är mindre svårt för detta med en verklig Apple dator. Du måste installera och köra den nyaste modellen av OSX, och slutligen, som gadget du tänker produktiviteten din nuvarande programvara för att kunna, måste du ha också.

Som ett exempel, din iPad, iPod iTouch och även iphone få små avvikelser som du kommer att vilja ta hänsyn till din ägare skull.

Gör ditt bästa du kommer att hamna med sim att ta reda på exakt hur din ansökan kan besvara specifika riktningar saknas i min ansökan av den person samt utseendet och känslan.

Dessutom behöver du en bild program som Adobe Photoshop samt Adobe Photo Shop, och det är viktigt att du bidrar till att göra två symboler för programvaran.

Det finns många utbildning videor på nätet, liksom även om det kommer att ta ett antal utbildning och en liten tålamod i att studera kontoret, ta reda på hur man skriver en iPhone app är extremt lättillgänglig även med mindre kunskap, samt med att påbörja en plats, riktigt?

Planera din ansökan

Detta är en viktig del av den totala utvecklingen för ansökningar. Du måste inse var du står igång med ditt projekt innan du börjar. Du måste studera din utmärkta, marknad noggrant inledande tillsammans med vet vad de kommer att vilja.

säkert kommer att utforma ditt beslutsfattande för allt från grafik, spelbarhet, ljudklipp, åtgärder och även musik. Hjälp till att göra så mycket modell målningar eftersom du behöver. Använd bitar av papper och även ta en iphone i den, och sedan avsluta skärmen med design och stil principer.

Bestäm exakt vad det huvudsakliga målet med spelet eller affärssystem kommer att vara, och hur en person skulle kunna få för närvarande där. Exakt vilka aktiviteter behöver de? Hur när de utnyttjar ditt program? Så enkelt som det låter, som har en del arbetade i förväg kan göra alla komponenterna i den aktuella utmaningen komma in plats och sedan kan du faktiskt lära sig att skriva en iPhone iPhone app.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar