tisdag 11 december 2012

Varför jailbreaka en iPhone 3G iOS 4.2.1? - Teknik - Mobiltelefoner


"Varför Jailbrek en iPhone 3G iOS 4.2.1 om den redan har Apples AppStore för att ladda ner program?" - Det är en fråga ofta ses av mig på Internet forum och bloggar. Så tänkte jag att det ska vara bra att skriva ett inlägg svar på alla frågor om jailbreak. Låt mig först förklara frågan om "iPhone Jailbreak". Termen "jailbreak" betyder processen att hacka firmware mobila enheter att öppna full tillgång till sitt filsystem. I korthet innebär iPhone jailbreak är det tillåtet att installera 3: e parts program på iPhone. Detta gäller alla version av firmware. Och för att låsa upp iPhone, hänvisat till processen för att öppna upp din iPhone för att acceptera alla transportörer. Olåst iPhone kan du använda SIM-kortet från alla flygbolag. Du är inte längre binder till den officiella bärare (t.ex. AT & T) som godkänts av Apple.So med införandet av iPhone AppStore, varför vi fortfarande behöver jailbreaka? För denna fråga har jag tänkt på några skäl att jailbreaka iPhone 3G iOS 4.2.1. Så låt se:

Full kontroll över din iPhone 3G iOS 4.2.1This kanske inte orsaken till icke-tech iPhone 3G iOS 4.2.1 användare. Men för nördar, kan detta vara varför du behöver för att jailbreaka iPhone 3G iOS 4.2.1. Som du kanske vet är den inre delen av iPhone en trim-ner version av Mac OS X, som egentligen är en Unix kärna. Så, kanske du undrar om du kan installera några Unix-program som Apache webbserver på iPhone 3G iOS 4.2.1. Svaret är ja. Med iPhone 3G iOS 4.2.1 jailbreak, kan du installera en lätt version av HTTP-servern och andra liknande servrar. Och är en server som de flesta Jailbreak iPhone-användare använder en SSH-demonen. Med SSH kan du ansluta till iPhone 3G iOS 4.2.1 på distans och överföra filer till / från den. Ganska coolt, eller hur? Du kan ytterligare hänvisa till detta inlägg om hur du kan använda SSH för att överföra ringsignal till iPhone.

Ändra iPhone 3G iOS 4.2.1 Ser & FeelAre du uttråkad med de vanliga ikonerna som kommer med iPhone? Någonsin tror att ändra utseendet på iPhone? Med jailbreak iPhone 3G iOS 4.2.1, kan du använda Winterboard tillämpa temat på iPhone och att det ser ännu coolare.

Installera 3: e parts applikationer via Cydia och InstallerThe införande av AppStore i iPhone 3G iOS 4.2.1 är det bästa för den här firmware-uppdateringen, måste jag erkänna. Men även med tusentals program tillgängliga på AppStore, finns det några andra bra program, till exempel Netshare, förbjudna av Apple att slå Appstore för vissa skäl. Och detta är den plats där Cydia och Installer kommer in och låter dig ladda ner alla 3: e parts applikationer. Några av de stora program du hittar på Cydia är: Cycorder / Video Recorder - Fånga video på iPhone 3G iOS 4.2.1 MxTube - Ladda ner och spara YouTube-video på iPhone 3G iOS 4.2.1 MyWi - Slår telefoner till mobila hotspots iAcces - Let du använder alla typer av kinesiska inmatningsmetod NemusSync - Synkronisera iPhone 3G iOS 4.2.1 kalender med Google Kalender Mame4iPhone - Spela arkadspel på iPhone 3G iOS 4.2.1 Intelliscreen - Placerar e-post och kalendrar på startskärmen iPhoneModem - låter dig använda iPhone som modem och ge din bärbara dator anslutning till Internet via iPhone My3G - Tillåter tidigare Wi-Fi-only processer att köra på 3G, som HD YouTube-videor PDANet - anslutning Dela Internet

Video RecordingCompared iPhone med någon annan mobiltelefon på marknaden, det finns ett område iPhone definitivt skulle förlora - Videoinspelning. Med jailbreak iPhone 3G iOS 4.2.1, men du kan vända lätt iPhone kamera i videokamera för videoinspelning med Cycorder eller iPhone Video Recorder.

Lås upp iPhone 3G iOS 4.2.1Lastly, är den vanligaste orsaken till jailbreaking iPhone 3G iOS 4.2.1 för upplåsning. Detta är en av de obligatoriska steg du behöver hjälp innan du kan låsa upp iPhone.

Hoppas detta inlägg kan svara på alla dina frågor om jailbreak och hjälpa dig överväga om jailbreaking är för dig. Om du redan har bestämt dig kan du jailbreaka din iPhone 3G iOS 4.2.1 nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar