söndag 9 december 2012

Hur man får ut mesta möjliga av din iPhone - Datorer


I denna mycket avancerade värld vi lever i, majoriteten av befolkningen äger förmodligen en iPhone. iPhone har utan tvekan varit en föregångare när det gäller smarta telefoner. När det gäller iPhone, finns det två klassificeringar för sina användare. Det finns "avancerade användare" och "vanliga användare". Avancerade användare är de som vet alla funktioner utan och innan och ständigt använda sin telefon. Casual användare är självförklarande, de använder sin telefon främst för underhållning och regelbundet. För dem som faller under avslappnade kategorin, det finns faktiskt en hel del saker du kan göra med din iPhone annan än de vanliga appar. Här är några tips på hur du får ut det mesta av din iPhone.

Den första och förmodligen en av de mer förbisedda funktioner som iPhone har är förmågan att stänga, Tvångsavsluta och återställning. Stänga eller stänger av din iPhone låter ganska grundläggande men inte alla vet det. Så förvånande som det låter, det finns fortfarande en hel del människor som inte vet hur man stänger av sin iPhone eller förväxlas med lås och avstängning. Du kan stänga av telefonen genom att helt enkelt hålla låsknappen. När den är i låst läge, är det helt enkelt med minimal kraft, inte helt stänga. Tvångsavsluta kommer väl till pass när ett program fryser på skärmen, tvingar den att sluta stänger programmet så att du kan prova det igen eller göra något annat. Detta görs genom att hålla nere hemknappen mer än 6 sekunder. Om det fortfarande inte fungerar, kan du gå vidare och återställa genom att hålla ned hem och lås knapparna samtidigt i minst 10 sekunder. Detta startar eller omstarter din handhållna enhet så att du kan börja om på nytt.

Andra funktioner som inte många människor vet helt enkelt gjort genom skärmen. Till exempel när du vill ta bort något bara dra fingret över objektet och ett bekräftelsemeddelande kommer fram. Detta görs för att påskynda tid att radera objekt. Du kan också styra text på olika sätt. Ett sätt sker genom kapitalisering. Du kan göra Caps Lock genom att hålla ner shift-knappen på skärmen och det blir blå, betyder detta att Caps Lock har aktiverats. Slutligen kan du lägga till specialtecken i texten genom att hålla ner en viss bokstav. Detta kommer då att visa olika varianter av detta brev.

Din iPhone har en mängd funktioner väntar på att upptäckas. Dessa är några av de saker som folk kanske inte vet vilken du enkelt kan använda. De kanske låter enkelt men det kan komma till hands. Du kan även få använda dessa tips för att lösa gemensamma problem snarare än att ha en iPhone reparation. Samma principer gäller för Mac, innan en Mac reparation måste du se om du kan felsöka grundläggande fel. Se till att använda din iPhone till sin potential och få ut mesta möjliga av det.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar