torsdag 27 december 2012

Nu kan du lägga Avatar i din iPhone - Underhållning


regisserad av James Cameron, är Avatar verkligen en stor hit. Avatar tar oss till en spektakulär ny värld som bortom vår fantasi. Det handlar om en plats där en motvillig hjälte inleder en resa av inlösen och upptäckt. Jag är säker på att du är djupt rörd av den romantiska berättelsen om hjälten och hjältinnan. För att se denna filmen på bio är verkligen en stor upplevelse. För att skapa samlingen eller njuta av filmen när som helst, många människor väljer att köpa en Blu-ray eller DVD-skiva. Men nu finns det ett annat val, kan du sätta avatar i din iPhone med en rad funktioner -! Från telefon till webbläsare, från iPod till mobilspel verktyg blir iPhone mer och mer populärt. Du kommer att finna att det är mer som en dator som ryms i fickan än någon annan mobiltelefoner. Med sin stora, vackra skärm, blir iPhone ett utmärkt val för mobila videouppspelning. Men hur du överför denna film från Blu-ray eller DVD till din iPhone?

att avsluta det här jobbet, är allt du behöver en blu-ray-ripper som kan hjälpa att rippa blu-ray och DVD-film till ett videoformat som stöds din iPhone. Det finns så många omvandlare på marknaden för mjukvara. Det är verkligen svårt för dig, speciellt om du är en nybörjare att välja en bra Blu-ray Ripper.

Alla vill få valuta för pengarna. Innan du väljer en omvandlare måste du göra en jämförelse, det finns så många val av video-omvandlare att välja på att det är svårt att fatta beslut om vilka en att köpa. Vi har provat många olika video-omvandlare på marknaden och vi hittade en som fungerar utomordentligt bra och det har alla funktioner som du behöver.

TOP Blu-ray Ripper är en lättanvänd omvandlare, och stöder rippa blu-ray och gemensamma DVD till AVI, MPEG, MP4, FLV, WMV, RM, MKV, MOV, 3GP, 3GP2, SWF osv. Så du behöver bara välja ett format som stöds din iPhone. Top Blu-ray Ripper kan du förhandsgranska filmen innan rippning, klipp filmen, snapshot dina favoritbilder i förhandsgranskning, konvertera filer i omgångar etc. Stöd super hög konvertering hastighet och kvalitet.

Utgången format kan stödjas av enheter som iPod nano, iPod touch, iPod Classic, iPhone, iPhone 3G, Gphone, Apple TV, PSP, PS3Xbox och Xbox 360 mm. Så det finns så många mediaenheter för dig att njuta av dina filmer på.

När du är redo att njuta av Avatar på din iPhone kan du klicka här för att få mer information. Det finns detaljerade tips som hjälper dig att veta hur du använder denna Top Blu-ray Ripper.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar